تو نیستی و این شهر، زندونمه
(sm81)
باید آماده شم (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو نیستی و این شهر، زندونمه
(sm81)
باید آماده شم (sm54)
(sm50)
دقت کردی من هیچ وقت شکلک سیگار کشیدن نذاشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسممون کنار هم برده نشد
(sm169)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینجور بودم ولی:
بشکن این طلسمو(sm120)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
اسمت چیه ؟ صادقنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقته میکشی ؟ زیاااااااااااااااااد ....
پیامت برای هم سن و سال های خودت چیه ؟ پیام خاصی ندارم اما اوایل هرکی ته سیگار می نداخت میرفتم میکشیدم بعد فکر نمیکردم کار به اینجا بکشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا اشتباه شده بود خخخخ(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نه بابا ما سیگاری نیستیم .
منم نیستم ولی همینجوری میذارمش.(sm51)نقل قول:
آواتارتو عشقه صادق مثل خودت (sm128)
فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مواظب خودت باشنقل قول:
مواظب خودت باش
(sm2)
اهنگ منصور مواظب خودت باش
(sm50)
- (sm50)
من چاکرتم (sm134)نقل قول:
(sm50)
(sm50)
چرا یه شب حال منو نمی بینی (sm172)
یه شب یا هر شب (sm2)
(sm50)
پرویز صیاد . . . (sm50) (sm127) (sm50)
ما بزرگ و نا دانیم . . . (sm172)
قفل روی کتاب آسیا در برابر غرب اثر داریوش شایگان . . . (sm50)
داریوش شایگان . . . (sm81) (sm127) (sm81)
(sm50)
حتما اشتباهی شده...این شهر،شهر من نیست (sm50)
- (sm50)
(sm50)
عاشق چیه دختر من شدی؟
(sm2) (sm1)
صادق، تو باشی، چی میگی؟ (sm128)
من که میگم، طرز نگاهش.
زیبایی زیاد مهم نیست نه این که دیگه اصلا!
آنجاست که شاعر میگه: می رود این زیبایی، بر تو هم نمیماند (sm172)
چقدر سخته واسه کلاس 7:30 از خواب نازنینت بزنی و بری و بعد هم تشکیل نشه (sm81)
ممه اش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ممه بازی (sm2)نقل قول:
بلی(sm2)نقل قول:
برو سیگارتو بکش دودکش(sm2)نقل قول: