از چه نوعینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از چه نوعینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی مثلا فروشگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چه نوعینقل قول:
منظور منم دقیقا اینه که چرا این 3 آهنگ شاخ را نادیده گرفتی (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویا چِشه؟ (sm80)
باید ارشیو هامونو بریزیم رو هم یه کاری کنیم دیگهنقل قول:
رویا زیاد به من نچسبیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)زیرا شادمهر حق خطا ندارد شادمهر باید همیشه پرفکت باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویا وکالش که داغونه کلا هم اصلا نمیفهمم چی داره میگه
حس میکنم شادمهر گذری یه اهنگ داده و رفته انرژی صرف نکرده که یه محصول خوب از صداش در بیاره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدرک دانشگاهی داری یا نه؟ اگر آره چی خوندی؟
علاقه مندیهات چیا هستن؟
یه کم اطلاعات باید از خودت ارائه کنی (sm120)
(sm120)نظر من بازم رو پرورش شترمرغه
بیاریم همینجا؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]