داشتی اداشو درمیاوردی (sm37)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داشتی اداشو درمیاوردی (sm37)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه آتیِ قهر بکنه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبرته ، چندبار دستشویی میری ، ناکس الکی میکشیش بیرون ببینی تو چه وضعیتی هستشا (sm70)نقل قول:
مجتبی007 میگه:
از صب 7 بار دراوردم(sm30)
ایا ایمان نمیاوری؟؟؟؟
حالا ایمان نیاوردی دیگه امیدو بیار(sm120)
اینطوری قبول نیست باس بفرستیم نظرسنجی برنامه گــــــ.ایش (sm120) (پایش)نقل قول:
به افتخار کی داش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 123321 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشبم لابد عمت بود تو وایبر داشت مخمو میزد (sm70)نقل قول:
راستی کجاس پیداش نیست؟ قهرِ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید... من بی اطلاعم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو هم مخشو زدی یا نه سمبل خان؟ (sm120)
صبی تو سوبرا منو با یه صابر دیگه اشتب گرفته بود ، لینک فیلم میداد که نگاه کنم بعد خودم بهش چندتا فیلم توپ معرفی کردم میگه تو که خودت داری پس چرا میگی من بهت معرفی کنم ، منو میگی ، گفتم من کی گفتم فیلم بگ وببینم من خودم معدن فیلمم تو میخوای بگو من بگم بهت تازه فهمید اون یه صابر دیگه بوده (sm70)نقل قول: