[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی خاک خب ایسنتا که برا وین 10 اومده بود ..
به ذهنت نرسید فیس بوکم داره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی خاک خب ایسنتا که برا وین 10 اومده بود ..
به ذهنت نرسید فیس بوکم داره ..
اکانت میخواد ندارم بعدشم مگه فولتر نیس اینجوری ؟
الدنگ من چه میدونم مگه من دارم میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هسته ی جوملا هست هرچی هست
نمیدونم من خودم تازه دارم نصب میکنم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
بذا ببینم قالب خوبی پیدا میکنم بت نیشون بدم ..
فقط بلدی زر بزنی هیچیو امتحان نکرده فقط زر میزنه
خوفه دیگه ..
من به تو هرگز نگفتم با تو بودن ارزومه (sm50)
زدم دان 2 نسخه .. :l
آخ آخ مرگ بگیری 300 مگ دان کرد ترافیک ندارم .. (sm74)
کیون لق الی وین 10 اینجوریش خوبه .. :l
ممر اینارو نیگا کن ..
(sm2) واس شی میگی ..
این فقط دفه اوله بعدش دیگه نیاز نداری که برش داری ..
دوای این فوکی این بود میذاشتم کارش به ویندوز عوض کردن بکشه .. (sm3)
مى دونم خب اون ارزون تره(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينا 23و 24اينچه مى گم اگه کيفيت تصويرى خوبى داشته باشه ى کم بيشتر هزينه کنم بگيرم(sm98)
ممر اینو نیگا کن ..
بتونی روش کار کنی به نظرم خیلی عالیه ..
(sm155)
گرفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتاب های علی رضا نوری زاده (sm50)
رمز : melliblog.blogfa.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کن برا جوملا میخواد منم واس همون گفتم ..
وگرنه قالب خودش داستان داره بخوام صوبت کنم تا فردا طول میکشه ..
آقا شنیدم توهین هاتون خیلی زیاد از حد بوده ..
دستور میدم متوقف بشه ..
البته رامبد قول داد و عمل نکرد ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بابک میگه نسخه ی m4a سی دی ریپ هم یه مسئله ای داره . (sm10)
فکرنکنم دیگه بیادنقل قول:
تب و تابش خوابید
کاکتوس- دایان(sm50)
زنده باد دايى... (sm331)
(sm120)چقد سریع
(sm2)اسم این دستگاه کششی چیه
(sm50)
(sm128)چی خوشجیل شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
(sm50) مملکت داره به فنا میره
زندگی کسل کننده شده
فدات (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکثیر شده آماده س ..
8 تا ترک همش 3 دقیق اونم 5 تومن ..
معلوم نی چندتاشم تکراری باشه ..