سیگارم به آواتارت اتصالی کرده خراب شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سیگارم به آواتارت اتصالی کرده خراب شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا سیگارت خاموش نشده بیا اتیش بهت بدم مواظب باش نسوزی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
خیلی انجمن خلوت شده (sm2)
حدس میزدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
من از این درد خسته شدم
از جنگیدن با قلب خودم
من با این زخما چه کنم
خسته شدم از حال خودم(sm81)
(sm172)
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
ماشاا... یک کتاب باید بدی بیرون
وقتی میای یاد کتاب می افتم (sm2)
می بوسم جای خالیه عکساتو رو دیوار (sm50)
(sm50)
با هر کي هر جا باشم عکسه تو روبرومه (sm172)
دیشب تعرفه های مخابرات رو دیدم مثلا سرعت 512 حجمش شده 40 گیگ ولی چه چهلی، هه، 10 گیگش واسه بین الملل هست به ازای هر گیگ بین الملل هم چهار برابر حجم کم میکنه صد رحمت به آسیاتکی که توش هستم اون حداکثر دو برابر کم میکنه با اینکه حجمش هم کمتره.
مخابرات پفیوز با اون سرعت ت.خمی تخیلیش(sm3)
معیننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نقل قول:
اقا جان مخابرات پفیوز نیست چون ما عمری با مخابرات داریم کار میکنیم .
بسته های مخابرات دو نوع هستش باتوجه به انتخاب مشتری :
بسته اول : بسته ها ترافیک بین الملل خارجی و ترافیک داخلی هست و بدرد نمیخوره
بسته دوم : بهترین نوع بسته هست ترافیک بین الملل خارجی و ترافیک داخلی ندارد کامل در اختیار مشتری قرار داده میشود
برای اینکه حالا مثلا سر وقت شارژ بشه و در ماه حجم تمام نشه تاریخ ان ماه خیلی مهم هست که چه روزی برای اولین بار حجم خرید یا تمدید شده است
تاریخ بین 20 تا 24 عالی برای ان روزی هست که مراجعه کردید برای شارژ مجدد
یک مورد مهمی درباره شارژ گوشی موبایل هم خدمت دوستان عرض کنم
برای اینکه باتری موبایل خراب نشود و طول عمری باتری گوشی بیشتر باشه خیلی مهم هست که در چه درصد هایی گوشی شارژ شود
1- شارژ 100% یا 0% به گوشی اسیب میرساند
2- بهترین حالت شارژ بین 65 - 75 درصد هست که طول عمر باتری بیشتر خواهد بود
3- حالت متوسط بین 45 - 75 درصد خوب هست
4- در حالت معمولی 25 - 75 درصد می باشد
زیر 25 درصد و بالای 75 درصد طول عمر باتری به مرور زمان کم خواهد شد
درباره تعمیرکاران گوشی موبایل ترفند هایی را برای مشتریان به کار میبرند که پول بیشتری بگیرند و کلاه بذارند
1- تعمیرکاران معتبر را از تعمیرکاران غیر معتبر چگونه تشخیص بدیم
اگر یک تعمیر کاری گفت فلان قطعه موبایل باید عوض بشود این تعمیرکاران حرفه ای و معتبر نیستند چون تعمیرکار حرفه ای تمام تلاش خودشو میکنه قطعه تعمیر شود
اگر تعمیرکار گوشی را در حین شارژ بدون کشیدن از برق گوشی را تعمیر کرد حرفه ای و معتبر نیست چون با اینکار راحتر ایراد گوشی پیدا میشه و گوشی صدمه پیدا میکنه
اما تعمیرکار حرفه ای و معتبر بدون استفاده از برق هم میتواند اینکار را انجام بدهد بدون صدمه زدن به گوشی
این موارد برای اطلاع بود سیاه نمایی از تعمیرکاران نیست
(sm50)
داداش کدوم بسته؟ یه تعرفه بیشتر نیست همه شرکتا یکیه همه هم بین الملل و داخلی هستن بین الملل تنها نداریم مگه اینکه مخابرات شهر شما فرق داشته باشه.نقل قول:
همشون پفیوزن.. همه از دم.. 40 ساله پفیوزن.. آره.. fucking pofioz
(sm50)
بعد چند وقت یه آهنگ مشتی شیرینه ها . . . (sm118)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق آواتارت آدم معروفیه !؟ (sm29)
اگه سایز بزرگش رو داری برسون . . . (sm176)
که زنده گی دو سه نخ کام ست . . . (sm50)
بعد این همه رنج و تحقیر
می سازم یه تصویر
بگی آه چسبید . . . (sm50)
سروش هیچ کس و رویا عرب - کشتار گاه . . . (sm74) (sm127) (sm74)
کتاب سلاخ خانه ی شماره ی پنج ، عجب کتابی بود . . . (sm50)
سلام صابر.(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا نمیشناسمش سایز بزرگش رو ندارم اندازه کوچکش هست که آواتارم گذاشتم.
(sm10)(sm1) (sm10)
نقل قول:
پس مخابرات شهر شما پفیوز هست با این تفاسیری که گفتی (sm2)
اینو از اینجا پیدا کردم امیدوارم به دردت بخوره.(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا رو ببین:نقل قول:
نقل قول:
حجم آستانه مصرف منصفانه یا FUP بر اساس حجم مصرف در سایت های منتخب داخلی در نظر گرفته شده و در صورت استفاده از ترافیک بین الملل چهار برابر حجم داخلی محاسبه می گردد.
به عنوان مثال برای سرعت 512 کیلوبیت، با حجم مصرف منصفانه 40 گیگابایت، شما میتوانید 40 گیگابایت از سایت های منتخب داخلی یا 10 گیگابایت بین الملل یا ترکیبی از آنها استفاده کنید.
آسیاتک و شاتل دو برابر کم میکنن ولی مخابرات(sm3)
نقل قول:
این دیوث ها باید یک تعرفه دیگه میذاشتن ترافیک بین الملل و ترافیک داخلی نداشته باشد و ازاد باشه اون را میگن غیر حجمی
الان این تعرفه ای که خودشان گذاشتن غیرحجمی نیست برعکس حجمی چون ترافیک بین الملل خارجی و داخلی تعریف شده بنابراین حجمی حساب میشه
تف توذاتشان لعنتی ها...
صد رحمت به مخابرات شهرما باز رئیس مخابرات ادم درستیه
نقل قول:
دمت گرم . . . (sm19) (sm176) (sm19)