عدد 3 را به 3000055 پیامک کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
عدد 3 را به 3000055 پیامک کنین
این حق من نبود... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات داره 1 به 8 میده دیوث بخوای حساب کنی همون میشه 1 مگ میگرفتی حداقل (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر (شخصی) من استفاده از اینترنت موبایل فقط مواقعی که بیرون باشی و کار ضروری داشته باشی
خودم چون مدتهاست که گوشی دستم نیست درک نمیکنم فعلا حرفتُ (sm120)
این نت رو خودم نمیخرم، بعدشم محدود واسه کل خونواده جواب نمیده باید همین نامحدود باشه... 1 مگ نامحدود هم گرونه...نقل قول:
چن موقع دیگه میرم شاتل محدود میگیرم تنهایی استفاده میکنم راحت میشم... (sm118)
کسی اینجا هیچکاک باز هست؟ من چهار فیلمه psycho . vertigo . rear window . dial m for morder رو دیدم خیلی با سبکش حال کردم . بهترین فیلمای دیگش کدومه؟ فیلم زیاد ساخته
(sm172)من همه فیلماشو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی به جز این چهارتا شاخاش کدومه؟ تو رده بندی imdb اینا رو دیدم دانلود کردم واقعا کفم برید که 50-60 سال پیش چه فیلمایی میساخته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)همشو ببین !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]