جریان زیدان و رونالدو رو میگی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا غلط کردم دست از سر جونم بردارین (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
جریان زیدان و رونالدو رو میگی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا غلط کردم دست از سر جونم بردارین (sm25)
تو با این همه ویژگی خوب اگر بارسایی نبودی خودم به پیامبری مبعوثت میکردم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرز احمقه ، واسه خرید حریصه واسه فروش میده به امون خدا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیماریا ارزشش از صدتا پوگبا و کروس و ویدال و ... بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیماریا 50 میلیون
پوگبا 70 میلیون
وقتی یه عمه خراب مدیر عامل تیم باشه همین میشه(sm3)
راکیتیچ :به رئال فکر هم نمی کردم(sm120) / آرزوی منب ازی برای بارسا بود
همیشه دوست داشتم با مودریچ در یک تیم بازی کنم . از انتخاب من کمی رنجیده خاطر شد اما مشکلی نیست . ارتباط خوبی باهم داریم
(sm2)نقل قول:
همه میگن خوش به حال زنت (sm2)
حالا بزار زن بگیرم عوض میشم (sm2)
نه شنیدم گفتی مسی از رونالدو سر تره ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعریف از این بچه خشگل تو عموم ؟!
بزنم شاخکاتو بچینم ؟! (sm89)
اینکه با هزارد - اسکار -تورس - لویر - کیهیل - چک و... بگی کره اسبی پس ما با مشتی بچه تو مرحله لقاء بودیم تازه متولد شدیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Phenomenon(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]