از آدمایی که همیشه از نامردی اطرفیان و دوستانشون مینالن به شدت دوری کنید, به تجربه ثابت شده به احتمال زیاد اینا لاشیای اصلی هستن.
نمایش نسخه قابل چاپ
از آدمایی که همیشه از نامردی اطرفیان و دوستانشون مینالن به شدت دوری کنید, به تجربه ثابت شده به احتمال زیاد اینا لاشیای اصلی هستن.
من هر موقع ندا جناب رو توی شبکه من و تو میبینم اشک تو چشمام حلقه میزنه و میگم چرا توی برازرز نیستی!! اینجا داری حروم میشی.
واقعا بعضیا مشاورای درستی تو زندگیشون نداشتن (sm70)
مُوتور موُخام چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ایا شخصی تقاضا موتور سیکلت دارد؟
خیر،ابراز علاقه رسول به خانم منشی بوده...
اینم قسمتی از نامه رسول به خانوم منشی بوده ؛ حالا فهمیدین چرا دختر مردم هیچی به رسول نگفته؟
هر چه را برای خود نمی پسندی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بکن تو پاچه ی دیگران
.
اینجا ایران است!
صداي جمهوری اسلامی!
الان از هر کی بپرسی همه رتبه هاشونو زیر ۱۰۰۰ میگن
.
..
فردا میبینیم رشته عن شناسی دانشگاه گوز اباد قبول شدن
اینو فاصله بزاری بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه کاری کردم که کمتر شیلفر بشیم
الکی مثلاً من فامیل عمو شیلفرچیم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض صابــــــــــــــر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) دهن سرویس ! با این پست ها من گول تو رو نمیخورم و نامه منتشر نمی کنم (sm2)نقل قول:
خدایی قهوه تلخ میخورید یا شوخیه؟من کلا دوبار رفتم کافه عین دوبارم تو جیبم قند داشتم یواشکی میذاشتم دهنم بعدش قهوه رو میخوردم
تمام تلاشم بر اینه که با ماشین بیام وگرنه پیاده که اصن تو بگو پس از پروژه اول بیا اینجا بعد برو کرج به دیده منت (sm19)نقل قول:
آره... ولی این آزادیِ وقت اصلا خوشایند نیست (sm172)
ممنون (sm127)
ایشالله که به ما هم حال بده به شما که داده (sm120) واسه ما برعکس نشه صلوات (sm2)
اصن بخاطر همین خواهش کردم (sm120)(sm46)نقل قول:
چون خواهش کردی دان کردما (sm70)
دنیای این روزای من... هم قد تنبونم شده (sm50)نقل قول:
یه زمانی دنیای نتیم خیلی بزرگ بود ...
اسم یوزرت انقدر تکه که راحت شناختمت (sm70)
اسم منم تکه؟ (sm49)(sm120)