اولش تفریحی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اولش تفریحی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شامم یخ کرد... (sm172)
صابر ما یه دونه باشه (sm19)(sm32)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا گوشی عمت یهو قاطی کرد ، دیگه من خوابیدم ؛ صبی بیدار شدم دیدم میگه شبت شیک ، عمت که میدونست من رفتم بهتر نبود بگه صبحت بخیر که وقتی فردا صبح میرم وایبر با پیغام صبح بخیر رو به رو بشم نه شبت شیک (sm70)
توکلت کو په؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بخور نوش جونت دادا (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ولی آخراش قصد خودت بودانقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن با نیات کثیفی میاوردیش بیرونا (sm70)
همینی که نوید گفت(sm120)نقل قول:
آرمین 2 اف ام وقتی مــ.مه های گلشیفیته رو دید اینو خوند؟؟؟
،،
،،
مــ.مه هات خوبیا تو از یادم برد...
چه شبایی که بدونه مـــ.مه هات خوابم برد...
سوتــ.ینه زشتت آبرومو جلو عالم برد...
وقتی مـــ.مه هاتو دیدم ماتم برد...
توهم دلت تنگه من بود کاشکی....
چی میشد اگه مـــ.مه سایز85داشتی..
فدا جفتتون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]