زده رو دست شادی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
زده رو دست شادی ..
انقد از vue.js خوشم اومده در پوست خود نمیگنجم .. :l
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهههه نیدونم میصرفه وین نصب کنم به خاطرش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال و روز ما نمیدونم شی شی ..
کی میخوند اینو خواجه بود فک کنم ..
البوم علیزاده همش جدیده
ترک 5 رو عمه ی من خونده په ..
سینجول آلبوم کاکوبند اونطرفا ندارن؟ اینجا ندیدم
ببینیم البوم علیزاده هیت میشه یا حامد همایون (sm2)
چرا بود فک کنم ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا رضا
خارِ طنزِ علی رضا رضایی (sm2)
(sm27)
امشب دل من هوس رطب کرده (sm118)
تیتراژی که یزدانی برا فیلم تیکاف خونده چیز مشتی به نظر میاد
توی قاب خیس این پنجرهها
عکسی از جمعهی غمگین میبینم،
چه سیاه ئه به تناش رخت عزا!
تو چشاش ابرای سنگین میبینم.
داره از ابر سیا خون میچکه!
جمعهها خون جای بارون میچکه!
نفسام در نمیآد، جمعهها سر نمیآد!
کاش میبستم چشامو، این ازم بر نمیآد!
عمر جمعه به هزار سال میرسه،
جمعهها غم دیگه بیداد میکنه،
آدم از دست خودش خسته میشه،
با لبای بسته فریاد میکنه:
جمعه وقت رفتن ئه, موسم دلکندن ئه،
خنجر از پشت میزنه, اون که همراه من ئه!
جمعهها خون جای بارون میچکه!(sm50)
محاله شاهکار فرهاد رو جمعه ها گوش ندم...(sm50)
این بخند خندوانه بخند خنده داره که چاوشی خونده بود چی شد.پخش نشد؟(sm2)
دیوان مولانا رو خوندم چیزی درباره هندوانه ندیدم رو همون قافیه بخواد بخونه(sm2)
این برنامه تخمیه هم امشب پخش میشه و وسلام نامه تمام فارسی وان رفت تو فلانه خر(sm2)
دانلود فیلم Sadako v Kayako 2016 با کیفیت BRrip 1080p
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ انتشار: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]2016/06/18 کیفیت: BRrip 1080p [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محصول کشور: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ستارگان: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کارگردان: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ژانر: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امتیاز IMDb: 5.2 از 10 - میانگین رای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امتیاز کاربران: 7.6 از 10 - (میانگین رای 15 نفر) امتیاز دهید!12345678910 اطلاعات بیشتر: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تماشای این فیلم به افراد زیر ۱۷ سال توصیه نمی شود.
این فیلم رویارویی ارواح خبیث مجموعه فیلم های "حلقه" و "کینه" را به تصویر میکشد. ناتسومی پس از تماشای یک ویدیوی نفرین شده، متوجه میشود که تنها دو روز دیگر زنده است و پس از آن توسط "ساداکو" (شخصیت شیطانی مجموعه حلقه) کشته میشود. بنابراین تنها امید او این است که "ساداکو" را به جان شیطان دیگری به نام "کایاکو" (شخصیت شیطانی مجموعه کینه) بیاندازد...
به به کایکو دوست دارم(sm2)
(sm50)
و مهم نیست ساعت چند است ... (sm50)
چه وحشیانه نیستی ... (sm27)
خواهشا عکس این خواننده های ع.ن رو نذارید هر دفعه میام باید یجوری حال مارو بهم بزنید ! مگه تاپیک ندارن اینا ...اه
اگه تنها شدی و دلت گرفت ... (sm50)
(sm127)امشب کنسرت شهرام و حافظ بودم
شهرام ناظری تابحال ندیده بودم (sm81)
خیلی خوشحالمکه رفتم کاش 90 میدادم میرفتم ردیف VIP (sm81)
یک شب دلم خواهد که مهمانت کنم
از دیده بیگانه پنهانت کنم
نازت کشم , مستت کنم
مست و غزل خوانت کنم
همراز دل , دمساز دل
هم صحبت جانت کنم
(sm50)
ایشالا سری بعد بری کنسرت تتلو و vip بگیری و از نزدیک زیارت کنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز کنسرت محسن هیچ کنسرتی نخواهم رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم فقط بخاطر روی گل شهرام رفتم (sm19)
(sm19)(sm81)
Im too Impressed
عزیزم شب همیشه شب نمی مونه . . .
چهره و صدایِ گیتاریست کولی هیچ وقت از یادم نمی ره !
کولی نهان کن دلت را ! (sm50)
استاد ناصر مسعودی هم کنسرت داره(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
دی وی دی بهبودی رو میخوای بگو دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]