(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم مدافع بدیه گفتم بهترین نیست خودم خیلی قبولش دارم ولی اونقدرا هم خوب نبود که تو تیم 20 سال اخیر بشه بزاریشنقل قول:
جان تری دیوثم خیلی خوبه
هر سری میبینمش یاد اون نیمه نهایی تخیلی میفتم (sm120)
اون شب ریده بودن به اعصابم همراه کاروالیو و اون ایوانویچ دیوث (sm70)
بهترین مدافع جهان از روی امار و ارقام مشخص میشه به ج اون شما حتی امار بهترین خط دفاعی هم ندارن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعدادر قطع توپ تعداد تکل صحیح نداشتن ارور لید تو گل! تعداد برد در دوئل ها...و یه سری ویزِگی های مثبت مثل تکل اخر یا کم ترین فول و کم ترین کارت (sm120)
الان امار دقیق ندارم امشب یا نهایتا فردا همرو یه چک میزنم بهت میگم! لی همه اینا رو بذاریم کنار همین کیه لینی رو ترجیح میدم (sm120)
بچه ها کسی کالکشن سنتی نداره
بونوچی نقش نورمحمدی رو داشت
میخوای 8 تا آهنگ از 8 تا خواننده مختلف دانلود کنی و آخرشم از دو سه تاش خوشت نیاد ، یک آلبوم 8 تراکه از شهرام ناظری دانلود کن که از همشونم راضی باشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنمای رخ - شهرام ناظری (sm50)
کاناوارو ام مالی نبود زیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من نخواستم اسم بیارم بگن از تیم خودش میگهنقل قول:
ولی تری به گفته تمام بازیکنان و مدافعان بهترین مدافع تاریخ لیگ برتره
4 سال تیم منتخب یوفا بوده 6 سال تیم منختب لیگ برتر
جزو معدود مدافعایی که جایزه بهترین بازیکن سال جزیره رو برده
رونالدینهو میگه سخت ترین مدافعانی که جلوشون بازی کردم تری و مالدینی
فردیناند میگه کلاس تری یه سطح از بقیه بالاتره و وقتی اومد فهمیدم تو تیم ملی جایی ندارم
از نظر سر گذشتن رو توپک که دیگه معرف حضور تا جایی که دشات جونشُ از دست میداد (sm50)
اگه میخوای روی امار ارقام حرف بزنی پارسال خسه هم از نیمار بهتر بود (sm70)پس میشه گفت ایا همون پارسال خسه بهتر بوده ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو امار هم الان تو لیگ اسپانیا بهترین دفاع گوش مارسلوست بهترین دفاع راست الوزه بهترین دفاع مرکزی تو قطع توپ تا نیم فصل دسته این مدافعی بود که رفت ارسنال گابریل بود چی بود (sm120)
الان دیگه از خود بارسایی ها هم بپرسی بهترین مدافع جهان کیه اگه یه کم منطقی باشه راموسو اول نگه دوم میگه (sm120)
بهترین مدافع تاریخ جلال کاملی مفرد و ایمان بداوی
اومد رئال ریده شد بهش ولی قبلش عالی بود (sm120)باو مدافعی که توپ طلا گرفته باشه کم کسی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
(sm10)
آره خداییش خیلی خوبه البته یادمون نمیره زن رفیقشو کرده بود دیوث بی ناموس با اون قیافه تخمیش اصلن مدافع نیست که آدم نیست باع من نمیدونم کی راش داده فوتبال اون پفیوثو باس بره عملگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناجی بداوی (sm120)نقل قول:
یادی کنیم از رحمان رضایی (sm2)
آره ولی در حد مالدینی و نستا نبودنقل قول:
نمی دونم چی شد دادن بش دیدن نمیشه داد به زیدان دادن به اون (sm120)
کلا رئال تخصص خاصی تو سرویس کردن بازیکن ها داره
ای جان . ناجی بود اسمش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی پارسا که پدرش تازه به رحمت رفته یوزرش کدومه ؟؟؟؟؟
پس رو چه حسابی بگیم؟؟؟نقل قول:
بدون متر و معیار که نمیشه (sm120)
تاثیر گذاری؟؟ خب همین راموس چند تا بازی با اشتباهاش امیتیاز گرفته از رئال؟؟
قبول دارم خوب گل میزنه و جبران میکنه و بهترین مدافع گلزنم هست...نقشش تو تیمم مهم ولی بهترین مدافع جهان سخته همین طوری گفت!
راموس قطعا جزو 3 تا هست ولی
حرف بارسایی ها مگه سنده؟؟ دور از بچه های این جا البته (sm2)
زیدان اگه یه نیم فصل میموند توپ طلا رو میگرفت (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
مسی دو گلم بزنه تو لیگ قهرمانان توپ طلارو میگیره
امسال جو رسانه ای به نفع مسیه
بچه ها راستی پارسا که پدرش تازه به رحمت رفته یوزرش کدومه ؟؟؟؟؟
میخواستم تعریف کنم ازش یه لحظه یادم اومد زن رفیقشو برده بود کلن بهم ریختم (sm2)نقل قول:
با گوشیم ، میل اومد بکی جواب منو داده ، نتونستم ببینم ترجیحا در جواب بایستی بگم گوه نخور
(sm70)نقل قول:
حالا من نمیگم کارش خطا نبوده و فلان ولی n نفر تو فوتبال فساد اخلاقی داشتن هیچکسِ این قدر جو ندادن!
گیگز 8 سال با زن داداشش رابطه داشته!!! ولی یک دهم تری بهش نپرداختن....
تری بزرگرین بازیکن تاریخ چلسیه (sm127)(sm50)
به گیگز چیکار داری (sm142)نقل قول:
راموس کلا تو یه فصل 3-4 تا بازی پریود میشه میرینه به همه چی ولی در کل بازی هایی که نجاتمون داده (نه به عنوان گلزن فقط و فقط به خاطر دفاعش )از بازی هایی که امتیاز ازمون گرفته خیلی بیشتر بوده (sm120)نقل قول:
کلا از امار خوشم نمیاد چون با همین امار تا هفته قبل میشد بگی چیچاریتو از کریم و مسی بهترن ولی ایا بهترن ؟(sm120)
باید به عقل سلیم رجوع کنی و بیای سه تا مدافع که واقعا خوبن و بگی بعد بگی راموس مدافع نیست (sm120)وقتی تو نظر سنجی دانته و پیکه رو بهترین رقیبای راموس میدونن انتظار داری بگیم دانته بهتره ؟(sm120)
تاپیک محسن چاوشی و همش بحث فوتبال بابا بس کنید اونا دارن سالی خدا تومن میزنن به جیب عشق و حال دنیارو میکنن بشه
منو شما داریم میزنیم سروکله همدیگه که چی یکی به من بگه که چی؟؟؟؟؟
بابا حداقل با هماصلا فوتبال معنیش چیه هان اه اه خواهشا بس کنید از هر چی داور و فوتبال و فوتبالسته متنفرم
حداقل شوخی کنید ب ما هم حال کنیم همش فوتبال (sm39) (sm50)
امسال راحت مال مسیه (sm120)نقل قول:
نظرم به نظر میلاد نزدیک است
و تیاگو سیلوا
سید مهدی موسوی :
جای من را در نمایشگاه کتاب و کنار کتاب هایم و دوستان شاعرم خالی کنید ...(sm50)(sm50)(sm50)
فرق تری با گیگز این بود که تری به زن یه فوتبالیست معروف دیگه که هم تیمیش هم بود تعرض کرده بودنقل قول:
هیچوقت یادم نمیره چقد منتظر اون بازی سیتی و چلسی بودم ببینم تری با وین بریچ دست میده یا نه (sm2)
گیگز رکورددار فساد خانوادگی با 8 سال رابطه با زن برادر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته گیگز تنها منچستریه که دوستش دارم همراه با اسکولز....
همه چی به رسانه ها بستگی داره ، همیشه این رسانه ها بودن که رای رای دهنده هارو قاپیدننقل قول:
فساد کجا بودنقل قول:
تواناییش رو داشته
میتونسته
(sm2)
خیلی دوست داشتم امسال جفتشون مصدوم شن یکی دیگه بگیرن ولی بازم امسال و حتی سال دیگه ش هم مال کریس - مسیه (sm120)نقل قول: