[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کن 8 مگابایت نه بیت (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
art5نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت اولیه 250 بود حدودا... من زیاد استفاده میکنم الان چند ماهه 150-170ـه
هواداران ایرانی رونالدو توهین های زشتی به پایه انجام دادند و حتی به خانواده وی دشنام دادند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هجوم ایرانی ها به قدری بود که پست آخر دیمیتری پایه در اینستاگرام حاوی بیش از 300 هزار کامنت بود.
هر چند همه ایرانی ها این کار را نکردند و تعدادی از ایرانیان از طرف همه ایرانی ها عذرخواهی کردند و از پایه خواستند این حرکت را ببخشد.
(sm25)
بعله متوجه م تو اگه فقط خودت استفاده میکنی نامحدود نگیر محدود بگیر سرعت بیشتری میگیری من قبلا سه ماهه میگرفتم چهل و شش تومن منتها هر دو سه روز سه گیگ تموم میشد دوباره سه گیگ میگرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میدی در ماه؟ (sm59) پول منظورمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم حجمی گرفتم وقتی که ثبت نام کردم. میگم تو شب چقدر دانلود میکردی وقتی محدود داشتی؟ ساعات رایگان 2 تا 7 (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
65
مرگ بر شاتل (sm2)نقل قول: