البوم(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم(sm118)
خیار(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Bahman Babazadeh
کجان هواداراش؟ جمع شید میخوایم سینه بزنیم سکته نکنید وقتی این گزارش من رو در باره شادمهر خوندیدمجله تماشاگران امروز _ شماره جدید_ از فردا در سراسر کشور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبتهای مونا برزویی راجب بازگشت شادمهر
سلام به همه دوستان گل شادمهری
کتاب " اسطوره ای به نام شادمهر " منتشر شد.نویسندگان : امیر کرمانشاهی-کسری ایرجپور-رضا رسولی - عارف تشکریطراح : گرافیک باکس - پی اس دی دیزاین ( وحید گنجی )با تشکر از سینا عزیزپور و پدرام حسینی عزیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا طرف اونور زندگیشو داره ،دستش بازه هر شعری هر کاری بخونه،هر اهنگسازی بکنه بدون مجوز ارشاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا باید خودشو توی دردسر بندازه
اگه قرار بر بازگشتی هم باشه احتمالا فقط برای سر زدنه نه موندن
(sm120)
ملت ساده ی ما رو ببین
شادمهر پاشد اومد اینا هم گذاشتن بیاد
(sm70)
ندومبه...(sm178)
ای کاش آدمی وطنش را همچون بنفشه می شد با خود ببرد هر کجا که خواست...
آرمین از بس میخوره ، پلک سمت راستش افتادگی پیدا کرده (sm25) شادمهرم متاسفانه ...(sm25)
بازگشت شادمهر (sm120)
نمیاد عزیز ِ من نمیاد (sm70) فقط خندیده به این خبر و یه پیک رفتن با آرمین به سلامتی ِ ... (sm120)
به قول داوود ناقور اگه بگه نمیاد هم باور نکن(sm120)
کجا بیاد آخه (sm120) تازه داره زرت زرت سورپرایز میکنه (sm120) بعدی تو راهه (sm120)
پیمان گمونم خونه جدیدی که رفتین نت نداره(sm35)
غیبت صغری به پایان رسید (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره برگشتم (sm189)(sm59)
سلام چطوری؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به چطوری فرید جان ؟
دلمون برات تنگ شده بود (sm127)
مخلصیم داداش چه خبر
آقایی (sm10)...سلامتی ...نقل قول:
رفتن به منزل جدید همانا و انبوهی از مشکلات نیز همانا (sm25)
شما چه خبر ؟ خوش میگذره با آهنگ جدید ؟؟
اره ما هم چهار سال پیش جابه جا شدیم تا یک ماه همه چی قاطیه
هر چه این اهنگو گوش میدم از گمت کردم بیشتر خوشم میاد اینو گوش میدم ها ولی از اون خوشم میاد(sm128)
آره بابا سرویس شدیم کولر 2تا از اتاقا خراب بود آنتن مرکزی قطع بود شیر دستشویی یه ایرادی داشت پمپ آب قطع و وصل میشه همش تلفن وصل نشده اینترنت وایرلس داستان داشت سینما خانگی را نمیتونستم به تلویزیون وصل کنم آیفون در را باز نمیکرد فندک اجاق گاز خوب کار نمیکرد و ..... خلاصه کلی مشکلات داشتیم
هر دو تاشون خوبن به خاطر اینه که اونو خود شادمهر تنظیم کرده
تو این مدت شاید 30 40 باری حس خوبیه را گوش کرده باشم
در مقایسه با گمت کردم نمیتونم بگم کدوم بهتره همون قضیه هر گل یه بویی داره اما فعلا برام جذابیت بیشتری داره
خب مثل اینکه البوم هم تو راهه
میخواستم بپرسم ازت خبری نشده ؟؟
سایتها و فیس بوک را که گشتم چیزی ندیدم بگن
پارسا یکی دو صفحه پیش یه کامینگ سون زد حالا یا البومه یا اهنگ
ها اونو دیدم خدا کنه آلبوم باشه
یعنی شادمهر قبل آلبوم باز میخواد تک آهنگ دیگه بده (sm138)
خدا کنه دیگه تک اهنگ نده
آره دیگه تک آهنگ فاز نمیده فقط آلبوم میتونه ماهارو ارضا کنه
اون مردک تتل گلابی باز تنش به خارش افتاده درباره شادمهر و کاور ازین حرفها گفته بود
هرچند وقت یه گیری به شادمهر میده (sm3)
فرید داری شام میزنی ؟ (sm128)
اره اصلا برای من مهم نبود
نه اوضاع نت بهم ریخته
آهانقل قول:
دیر جواب دادی فک کردم مثل ماه رمضونی که وسط صحبت میرفتی سحری الانم رفتی شام (sm70)
سحری اگه میگفتم برم سحری تو هم میرفتی دیگه برا همین نمیگفتم(sm59)
مهم که نیست ولی جلز و ولزی که میکنه و محبوبیت شادمهر و آهنگاشو در بین مردم میبینه جالبهنقل قول: