یه زمانی که قهوه میخوردم حداقل 3-4 قاشق شکر میخوردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه زمانی که قهوه میخوردم حداقل 3-4 قاشق شکر میخوردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز میخوای بدونی کجاس یا اینکه چطوری بدون پسرعمه ـت خودت بری؟نقل قول:
عاقبتت بخیر (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جوونی روحیه و شخصیتتُ دوس میدارم (sm120)(sm46)
اگه شما با کارشناسی استخدام میکنید که برم خدمت زودتر بیام دستم بره تو جیب خودم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] #چوپا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره... جدی من از مزه تلخ خوشم میاد (sm172)نقل قول:
چوپای قرمز ِ تو به رنگ گیلاس ، ببین چه زیباست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف داری(sm10)نقل قول:
ارشد باشی بهتره (sm120) تقاضا میدم کارگزینی ، میارمت ور دست خودم (sm120) میشی چش و گوش من (sm2)البته من پُستم اینقدا هم بالا نیست ولی یه نفرو لازم دارم چش و گوشم باشه به شرطی شاخ نشی بعد از چند ماه (sm2)شایدم بری بایگانی(sm2)
سلطان ِ قهوه تلخ بودما یه زمانی (sm172) چقد کافی شاپ میرفتیم یادش بخیر (sm172)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نه بابا ما از اوناش نیستیم که نمکدون بشکنیم (sm25)
مسعود شصتچی (sm2)