همونجایی که میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلان جا چی بگم چی بگم وادی عشقه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
همونجایی که میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلان جا چی بگم چی بگم وادی عشقه(sm2)
مثلا برنامه نویسی یا طراحی سایتو شروع کردم از اخوی بزرگتر دارم یاد میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5زنجان شهرستان ابهر اینجانب هستم شما دقیقا کجایینقل قول:
من رشته دیگه رفتم کنار دستمون بچه های کامپیوتر بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتن اصول اولیه برنامه نویسی و فتوشاپ تقریبا کامل
اینا رو همه رو یاد گرفتن دیگه خیلی ریز نشدم
ولی حتما به دردت میخوره مخصوصا با رشته ای که داری
امیدوارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابت پ خ هم ممنون
راستی ادرس اینستا اصلیتم برام پ خ کن ممنونم
نقل قول:
خب اگر اینطوره مربوط میشه به مقوله شیرین میکس و مستر که من شوربختانه سررشته ای از اون ندارم و اطلاعاتم دربارش نزدیک به صفره مخصوصا کارای سبک پاپ
فربد نظر تو چیه؟
میکس و مستر موردی نداره من الان از رو سی دی اصلی پلی کردم همه چی شفاف و عالی به گوش میرسه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مرموز مافیایینقل قول:
(sm11)خودتون بکشین من از رویا بدم میادنقل قول:
دایورت کنین منم دایورت میکنم (sm2)
شاعر میگه تقصیر من چیهنقل قول:
زورت میاد برا شهرت نمیخونن(sm2)