من نیتم خیر بود......نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون حالیش نمیشد(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
من نیتم خیر بود......نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون حالیش نمیشد(sm30)
جفتشون فدات(sm127)نقل قول:
عیب نره جوونی دیگه ، ولی هفت بار زیادا ، خون بالا میادا ، از ما گفتن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی آقایین ، یکی از یکی آقا تر (sm127)نقل قول:
جفتشون فدات(sm127)
سی ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ، ﭘﺸﺖ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﻣﯿﻦ ، ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻣﻌﺒﺮ ﺑﺎﺯ ﻛﻨﻨﺪ ؛ یکیشون ﭼﻨﺪ ﻗﺪﻡ ﻛﻪ ﺭﻓﺖ ﺑﺮﮔﺸﺖ ، ﻓﻜﺮ ﻛﺮﺩﻡ ﺗﺮﺳﯿﺪﻩ !! ﭘﻮﺗﯿﻦ ﻫﺎﺵ ﺭﻭ ﺩﺍﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : « ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺯ ﺗﺪﺍﺭﻛﺎﺕ ﮔﺮﻓﺘﻢ ؛ ﺑﯿﺖ ﺍﻟﻤﺎﻟﻪ» ﺑﻌﺪ ﭘﺎﺑﺮﻫﻨﻪ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺮﻧﮕﺸﺖ!!!
چند وقت پیشم ﯾﻜﯽ ﺍﺯ ﺑﯿﺖ ﺍﻟﻤﺎﻝ ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ میلیارد و اون یکی دوازده هزار ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ تومن ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺭﻓﺖ ؛ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺮﻧﮕﺸﺖ!!!
جالب که این دومی ها سنگ اولی ها را به سـینه میزنن و خودشون حافظ خون اونا میدونن!!!؟؟
من میفهمم اون حالیش نیس......نقل قول:
ولی نوید اقا تره نه؟؟؟؟(sm30)
جلوش بازه ها !!! اما نمیره
.
.
.
.
.
.
.
.
دیالوگ یه آدم عصبانی تو ترافیک
نگرانم ،نگران طرز فکرت
هرچی فکر میکنم هفت بار تو یه روز خیلی قدرت میخواد ، نمیخوای تو مسابقات قویترین مردان جهان شرکت کنی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن نوید آقا معروفه (sm70)
پنج بار دیگه هم نقشه رو مرور کرد.
منتظر فرصت مناسب بود. دیگه موقع عملی کردنش بود.
حرکت کرد و آروم آروم از بین چندتا مانع رد شد. کسی نبود!
بلاخره رسید. تا دستش رو دراز کرد ...
.
.
.
.
.
.
.
.
"اون سیب زمینی ها مال شامه! ناخنک نزن بچه!!!"
عملیات لو رفته بود!
ﺩﺧﺘﺮﻩ 13 ﺳﺎﻟﺸﻪ ﺷﺒﺎ ﺗﺸﻜﺶ ﻭ ﺧﻴﺲ ﻣﻴﻜﻨﻪ
.
.
ﺻﺒﺤﺶ ﻣﻴﺎﺩ ﭘﺴﺖ ﻣﻴﺰﺍﺭﻩ:
ﻗﺴﻢ ﺑﻪ ﺑﺎﻟﺸﻬﺎﻱ ﺧﻴﺴﻢ :|
شاشو
تازه بهم میگه بریم راند 8 ولی دیگه جون ندارم(sm81)نقل قول:
خیلی اقاس(sm70)