(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یهو رفتم دیدم فشفشه 30 روزه حذف شده از سایت
سکته زدم
خلاصه معلوم شد از بس ذوق داشتم یکی زودتر خریده بودم برا همین غیب شده بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
صدف طاهریان چیزی بازی نکرده اونور آب چیزی ببینیم فیض ببریم(sm2)
فیلم موارد مشکوک زدم دان شه ولی مسلما چیزی نداره که چیز باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام می و خون دل هر یک به کسی دادند
در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد
چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخم گوزیده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از اندازه ی جنجال ها (sm172)نقل قول:
هی فکر و فکر و فکر به گذشته، هی همه چی مرور میشه(sm172)
قبل از تو دوست داشتم خودم رو
اهل خود آزاری نبودم...
این سرفه ها رو از تو دارم
قبل از تو سیگاری نبودم...
(sm172)