صدایی تو جهانم نیست .. فقط تصویر میبینم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صدایی تو جهانم نیست .. فقط تصویر میبینم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو با دلتنگیای من تو با این جاده همدستینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تظاهر کن ازم دوری تظاهر میکنم هستی... (sm50)
حلالم کن تو ای پای جنون سر به دار مننقل قول:
که دیدار تو ممکن نیست حتی بر مزار من(sm50)
مخم شدیدا گوزیده شعر هم مضمون یادم نمیاد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت(sm50)نقل قول:
مثل هر شب تو نبودی اما
شمع تاریکی من روشن بود
تو نبودی که ببینی تا صبح
گرمی وسوسه ات با من بود
شب بی پنجره آروم آروم
سمت تاریکی تختم پیچید
شعله ی خنده ی خاموش تو بود
که رو دیوار اتاقم رقصید
(sm50)
(sm120)یه روز معمولی کاربر شاتل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم دانلود کن و گزیده دانلود کن (sm120)
دیوثا البوم امیر بی گزند رو میکس کردن رو کلیپ رونالدو(sm2)
فقط مونده رو تصاویر عمو جانی میکس کنن (sm2)