اعتراف میکنم تحت فشار اون حرفا رو زدم (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
اعتراف میکنم تحت فشار اون حرفا رو زدم (sm54)
اینجا بزغاله ها زیاد زر میزنن باید برخورد بشه ! (sm66)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچگی کردم گوه خورم ببخش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فشار که خوبه حتی اگه پات لب گور هم بود نباس این حرفو میزدی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه بازیکن بزرگ ، این همه اسطوره ، اینهمه نابغه تو لیونل شاشو رو بهترین میدونی ؟! (sm89)(sm122)
ردوندو (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همین میگم اعصاب مصاب ندارین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بارسایین زیاد مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما بزرگترین تیم تاریخ فرق میکنه اینکارا خیلی بد و عجیبه(sm25)
يه نكته جالب پي اس جي با ٥٠ ميليون زالاتان و تياگو سيلوا را از ميلان خريد و حالا سائتمپتون شاو و لالانا را با تقريبا ٥٥ ميليون فروخت(sm77)
از حد تجویز بیشتر خوردی ، دیگه نمیشه کاری کرد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]