مامور مخصوص حاکم بزرگ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وارد میشود ، احترام بگذارید (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
مامور مخصوص حاکم بزرگ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وارد میشود ، احترام بگذارید (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میتونی برو ، احتمال داره انقدر بری تا به نفت برسی ، کار از خون گذشته (sm70)
اصن هر کی الان داره شام میخوره آقاس ، من که شاممو خوردم (sm70)
دخترهمسایه اومد میگه ببخشید بابام نیست میتونیدشیر گاز رو محکمش کنین نشتی میده..گفتم باشه
رفتم خونشون گفتم خوب فرانسه کجاست؟
یه لبخندی زدو گفت مادخترا انقدرام خنگ نیستیم خوب پایین تر از آلمانه دیگه، اینقدخندیدم که بیچاره قاطی کرده بود همش میپرسید
کناراسپانیا؟
وسط آفریقا؟
بالای قطب شمال؟
گفتم نه عزیزم توجعبه ابزارکنار دستت
:|
دیگه خونم نمیاد(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که اصن شام نداریم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سروری شما (sm10)
ببخشید لایک نکردم خیلی خستمه به قول یه بنده خدا(sm74)
فدا بشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی عزیز ، ولی من این حرفا حالیم نیستا ، خستگیت در رفت میای همه رو لایک میکنی ، وگرنه نمیبخشمت (sm70)
نقل قول:
چشم (sm74)
از اون چشم الکیا بود (sm70)
داری الکی الکی میری جهنما ، چون منم نمیبخشمت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو فک کن که برم(sm70)
بوسم کنین برم بخوابم (sm172)
(sm165)
امشب جشن عقد عشق بچگی بود