میشه سخته بگم !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه سخته بگم !?؟!
هفته ای فوق فوق فوکی در پیش دارم ..
این مشکل الی رو هم حل کنیم میرم تا آلبوم علیزاده ..
خوب شد گفتی الی منم همین مشکلو دارم تو رایتل ..
خب برا من حل شد .. :l
شقد راحت بود .. :l
هوووی دیوس بیا دیگه میخوام برم ..
درد بگیری میگم خودت انجام بده کلا 30 ثانیه هم نمیشه ..
settings
Security
Set up SIM Card Lock
بعد اسم سیم کارت رو بزن ..
بعد تیک این گزینه پایین رو بردار پین رو بزن حله ریست کن بیبین هیشی نمیاد .. :l
Lock SIM card
(sm27)
حقه ذوب اهنه ببازه لیاقت ندارن.اون مهاجم مشنگشون با اخراجش تیمو پاشوند(sm98)
امشب لیورپول سیتی(sm59)
ده خیا، والنسیا، اسمالینگ، بایی، بلیند، هررا، پوگبا، مخیتاریان،فلینی، مارسیال، ابراهیموویچ ...
فلینی ... (sm74)
لیورپول- سیتی
امشب سیتی رو جر میدیم
26 هم ما جرشون میدیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
26 ام با کی داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما با تیم منحوس چلسی(sm70)(sm3)
راستی با چلسی بازی کردن
با دشمن خونیتون با من یو (ما) (sm189)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3-2
(sm118)
شیاطین سرخ که این فصل در حده خایه های باقرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm144)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلتر شدیم(sm50)
آدرس جدیدم آرزوست (sm50)
(sm50)چیلتر
(sm120)چلسی هی میخوره هی میزنه
3-2
بر پدر این چلسی لعنت هم گلو خوردن باز گل زدن
4امی رو هم زدن
(sm118)نقل قول:
کاستا 4می رو زد(sm120)
زدیم ، دوتا پشت سر هم زدیم ... (sm118)
امشب محکوم به بردیم اگه مساوی کنیم فاصلمون با چلسی میشه 8 امتیاز اگه باخت بدیم که دیگه هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه ببریم میتونیم امیدوار باشیم که هفته آینده چلسی امتیاز بده به تاتنهام
خدایی منچستر اصلا در حد و قواره های قهرمانی نیسنقل قول:
در حد و قواره ای ششمی تو جدول هم نیست نهایت دوم باید باشهنقل قول:
قهرمان بشو نیستیم..با این دروازه بان و دفاع های گاو(sm2)نقل قول:
تمام ، تمام ، تمام بردیم ... (sm81)
ببین کارمون با کجا کشیده ، زمان فرگوسن قبل از شروع بازیا 2 هیچ جلو بودیم ... (sm25)
دوم ؟!!!(sm2)(sm2) خواب میبینی ؟ اصلا بازی های جزیره رو دنبال میکنی .. مگه تراکتور و ذوب آهن و پرسپولیسن اول تا چهارم لیگ جزیره که قواره ی من یونایتد دومی باشه (sm2)نقل قول:
قواره ی من یونایتد بعد چلسی و لیورپول و من سیتی و آرسناله فعلا
خدایی از 4 تا تیم بالا بهتر نیستین
سیتی که مرخصه ، آرسنال که همیشه چهارمه ، چلسی که خیلی خوبه ،آخر فصل میبینمتون که باز دارید واسه سهمیه لیگ اروپا تلاش میکنید ... (sm2)نقل قول: