کدوم آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودی که بیایم ،
چو به جان آیی تو
من به جان آمدم ،
اینک تو چرا می نایی ... (sm50)
به قدری زندگی بدون تو کشندست که دیگه فکرِ خودکشی ندارم (sm172)
مرفع بی درد دیوث (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کونی آی سون مدل روز برا من گرفته (sm2)(sm3)
چی میگی دیوث خان (sm2)
ای کاش الان هم قیمتا مثل اون روزا بود (sm178)
تا سلامی دیگر، خدانگهدار... (sm50)
از فعلا خدانگهدار گفتنت تا به الان، ندیدم تو را (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صادق، چطوری (sm10)
کجایی (sm132) دو روزه که نیستی (sm172)
سلام علی شکر خوبم، خوبی؟(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم(sm128) میام انجمن ولی خیلی کم..(sm120)
علی یه بار گفتی افتر افکتم آخرین نسخه هست یا نه.. من نمیدونستم نسخه 2019 هم اومده مال من 2018 هست
2019 برای سیستم من فکر کنم سنگین باشه حداقل رم 8 گرافیکش هم فکر کنم 4 بود..
دیشب تو دیجی کالا داشتم قیمت رم و گرافیک میدیدم با یه یا ابلفضل صحنه رو ترک کردم(sm120)نقل قول:
قربونت منم خوبم، مرسی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها از منم 2018 هست، این 2019 آخر مهر منتشر شده...
8 گیگابایت رم واسه این برنامه کمه صادق (sm74)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره پیشنهادیش 16 بود..نقل قول:
واسه همین دیشب داشتم قیمتا رو میدیدم(sm120)
(sm25)
سلام به همه
ببخشید کسی با باز کردن لینک های آپلودبوی مشکلی نداره؟
برای من فقط با وی پییییییی ان باز میشه
گریه نکن (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چی فکر میکردم و چی شد
میخواستم عشقم شی، نشد
(sm29) چه خلوته (sm172)
(sm50)
کس ندارد ذوق مستی می گساران را چه شد . . . (sm172)
کس ندارد ذوق کشیدن ماری جو آنا
چت بازان را چه شد . . . (sm81)
تو فندکو لب سیگار می گیری
هوم
شعله جنگو می بینی . . . (sm50)
شعله ی جنگ رو می بینی !؟ (sm74)
من یه کونو کصو ممه می بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوم
تو سیخ شده کیرم را(sm50)
اتشه چشمم را می بینی ؟!(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو ژقت رو بزن دیوث . . . (sm2)
بیا دستو پاتو بده بقلم بریم شهرو بکنیم شهر رویاها دیوث ... فقط یه امشب وقته ها ای دیوث(sm2)نقل قول:
پاتو لک لکی بده بالاها وگرنه نمیخوامت(sm2)
سهیل بیا من خرج یک سال اکانت آپلود بویت رو می دم . . . این قدر فیلم سس شر لیچ نکن برای خرج اکانتت . . . (sm2)
سهیل بیا خرجت رو بدم ، نگی بدون پول صابر کردم و رفت . . . (sm2)
(sm50)
تمام دلواپسی هايمان
به موسيقی دلنوازگوش کن
فنجانت راسربکش چ
وبگذار
آنقدرحالمان خوب باشد
که يادمان برود
امروز چندشنبه است …(sm50)
کسی از حال کسی آگه نیست!
حالی نیست!
گاهی در آیینه به خود می گوییم:
حیف از بُز
آدمی
مالی نیست…!(sm50)
(sm27)
اکانتم فریه اوسکولم مگه بخرم لیچ هم نمیکنم سرور شخصی دارم(sm2)@Amir اینو راضی کن سریال ساخت ایرانو ممنوعه و...رو بزارم عشقو حال کنی امیرو نمیزاره بزارم(sm25)نقل قول:
یعنی بکنمت همم پول بدی؟ باشه هسم مکان بده بیام بکنمت(sm132)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چرا کار نمیکنه تگ(sm98)
ها الا کرد بالا کار نکرد(sm3)
(sm50)