نخلای بی سر ، دیوار بی در ، پاروی بی قایق
بیِ بعدی باید به معنای واقعی جر بده
نمایش نسخه قابل چاپ
نخلای بی سر ، دیوار بی در ، پاروی بی قایق
بیِ بعدی باید به معنای واقعی جر بده
پارو چ فازی میده (sm50)
خواب (sm50)
تا اینجای کار به ترتیب :
پاروی بی قایق ، قهوه ، گلاب ، یوسف ، خواب (sm25) هرکدوم با 1 صدم اختلاف (sm25) وصیت هم که اصلا روم نمیشه با هیچ آهنگی مقایسه کنم (sm25)
نترس و بگو (sm81)
یوسف حال غریبی داره .. زمینی نیست (sm50)
اینجا که هرچی میگردم راهی به سرپناهی نیس
اینجا خیلی قشنگ نفس کم میاره (sm81)
The Fault in Our Stars (sm172)
i think for my head , you have a house in your arms (sm25)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خون و خاک گل می ساخت(sm50)
غیر از خودت که واقعیت داری
هر آنچه دیده ام همه تزئینی ست ...
(sm27)
از اونجایی که بهادر با پستاش رو اعصابمه جدیدا آن فرندش کردم تا حالم خوب شه .. (sm3)
شمام ماشالله کم کرسی شر بحث نکردین ..
همش تقصیر این سجاد کپک چوچک 1Oyus هه !!!! (sm3)
الی تنبل پاشو اذیتت کنم سر صبی .. (sm51)
- کیفیت پایین حال نمیده مخصوصا این .. (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه داریوش رو هم بزنم دان .. (sm51)
برو بگیر بخواب!(sm169)
منتظرم الی بیاد اذیتش کنم .. (sm51)
خواب کجاس باوو بیدار شدم تازه .. (sm2)
من هنو نخوابیدم(sm100)
برو بکپ ..
چی میگی مصیبت
(sm2)
نه خوشم اومد زدی تو خال !!!! (sm2)
(sm70)
(sm70) دیدی گفتم همین پشت مشتا کمپیده ..
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یعنی تاریخ داره تکرار میشه زن رییس بازی
(sm50)
این داک کیبورد هم داره !!!! (sm50)
(sm50)
(sm50)
جز رو اکوردای جاده ابریشم کیتارو نوشته شده کلنجارم رو اکوردای یکی از اهنگای موتسارت فکر کنم(sm59)
خود پارو هم اولش کپی موسیقی متن Leon هه صایعس .. (sm2)
نه چرت نگو اینا که من میگم دقیق رو اون سیکل اکورد اون فرق داره
یه ذره شبیه هست البته(sm2)