امشب کی میره این همه راهو !
آخ اگه آرژانتین حذف بشه ! یه کیلو بامیه میخرم میدم برا اموات !(sm79)
نمایش نسخه قابل چاپ
امشب کی میره این همه راهو !
آخ اگه آرژانتین حذف بشه ! یه کیلو بامیه میخرم میدم برا اموات !(sm79)
اسطوره بودن بزرگ بودن یه بحث جداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط از لحاظ فردی گفتم
وگرنه من یه لنگه موی سر کچل زیدان و تی تی خودمونو عوض نمیکنم با صد تا مسی و رونالدو پرتغالی
این اینترنت لعنتی هم هی قطع میشه
از لحاظ فردی هم بگیم ، مسی یه استوک کنده شده تیری هنری نمیشه (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه صعود کنه بامیه میدم برای زنده ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه صوابيم ميبري (sm98)
من بازیاشو یادمه(sm50)نقل قول:
هافبک دفاعی رو دستش نبود(sm50)
کاپلو میگه با بازیکنای زیادی کار کردم اما بازیکنی که تاکتیک رو بیشتر از همه میفهمید ردوندو بود(sm50)
مثه همیشه بازوبند رئال نحس بود رو دست کاپیتان ردوندو هم نحس بود(sm50)
پرز دیوث تا اومد بزور فروختش با گریه از رئال رفت(sm50)
میدونستی هوادارا تا در باشگاه بخاطر نفروختنش راهپیمایی کردن(sm50)
یکی از محبوب ترین بازیکنای تاریخ رئال بود(sm50)
خیلی سخته تو رئالی که زیدان و کاسیاس هو شدن محبوب بشی اما کاپیتان ردوندو شد(sm50)
اون دریبلی که به هنین برگ فک کنم خود هنین برگ بود زد بازی با منچستر و پاس گلش به رائول(sm50)
ضعیف ترین آرژانتین تاریخ ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا خوشم نمیاد از سبک بازیشون !
سگ یونان شرف داره به سبک آرژانتین 2014
خر کیف شده بودم اون شب (sm79)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)
تندیس مهسایی چطوره برای نام و نام خانوادگی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]