(sm19)حسین چقد اشتراک سلیقه داریم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)حسین چقد اشتراک سلیقه داریم
منظورم اصلا میکس و مستر نیست منظورم اینه که انقد بی روح و بی احساس و شخمی احساس شده انگار یه خارجی داره به زور فارسی میخونه و اصلا نمیفهمه چی میگه! بی حس بی روح! مگه میشه انقد بی روح بخونی! املا خوندن کلمات که نشد خوانندگی! خصوصا که اسم شادمهر رو اهنگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره شاید تا الان که نفرستادن برام هردو رباتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما در طول روز بخشی از مفهوم رو از طریق لحن میرسونیم و آهنگ کلمات مثلا کلمه های ده تا معنی داره الله اکبر 10 تا معنی داره!!! اونوقت این اهنگ اینقد تابلو خونده شده انگار متن تایپ شده دادن به یه ربات ! و وقتی لحن کلام اصلا فارسی نیست خب منم متوجه نمیشم چی میگه!! یعنی حسی بهم منتقل نمیشه!!!
من کلا شبکه های اجتماعی نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط همینجا هر ثانیه ای فکر کنی حضور دارم(sm2)
اگه یکی درست کردم که طرف بلاک نره چشم
شرکت مینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سو...پ..ر لیگ پایین تر از دسته 2 و 3؟
حتما برات خصوصی میکنم ولی فقط بِمنظور همین کامنت دادن تو پیج شادمهر ساختمش فعالیت دیگه ای ندارم ((:
اگه به این منظور باشه که من روزانه سه چهارتا میسازم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فربد اکانت نخواستیم عکس از خودت بذار
یه پله پایین تر از لیگ 3 هستش ولی امسال به کمک خدا و بچه ها رفتیم لیگ 3نقل قول:
ممنونم