لاشیا رفتم شام کوفت کنما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لاشیا رفتم شام کوفت کنما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقیحی (sm70)نقل قول:
کسی واسه داش نوید لات نشه
(sm142)
بچه های اکتشاف عملیات رو بفرستم سراغش؟ (sm70)نقل قول:
سیگار پشت سیگار
ک-ی-ر توش بسته ی سوم هم باز شد
آمدم نبودی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم
جـــــــــــــــــونم داش میلاد (sm19)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف حالم خرابه
حوصله ندارم خسته ام خسته میفهمی
خاطره ها داره سرویسم میکنن
دختر خانومی ازدواج میکنه فردای عروسی مادر شوهرش میگه زهرا جون چطوری ؟
زهرا میگه زهرا جون نه زهرا خانوم مادر شوهر ش عصبانی میشه میگه
اگر تو با یک سوراخ شدی خانوم پس حتماً آبکش خانوم خانوماست