0-60: 2.4 ثانیه(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
0-60: 2.4 ثانیه(sm88)
تو اختیار زندگی داری
من زندگی را سخت مجبورم(sm50)
هر روز از این مسیر بر می گردم
از رفتن ناگزیر بر می گردم
تو شام بخور بخواب تنهایی جان!
من مثل همیشه دیر بر می گردم !
نانت نبود آبت نبود ای مرد
ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد(sm50)
رفتی تا خوشبخت شوی
حالا من
حال کودکی را دارم که
نخ بادبادکش پاره شده
مانده برای اوج گرفتنش ذوق کند
یا برای از دست دادنش
گریه..
دیدید وقتی میرید بانک نوبت گرفتید یهو شماره رو می خونه ولی طرف نیست و بعدی نوبت شماست اون لحظه یه حال خوبی بهتون دست میده!؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آیت الله مکارم شیرازی اون لحظه رو حرام اعلام کردند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
(sm19)اشترم زند وکیلی
سالار عقیلی سومین البوم در سال جدید (sm2)
اشترم کاورای دو تا البومو زده
دگر شمع میارید که این جمع پراکند
دگر اود نسوزید کزین از بزم صفا رفت
محسن چــاووشــــی :[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتــی پیش مــادرم هستــم شیطـون میشـم، مثل دوران کودکــیم
ای جانم
تا پارسال میگفت سالی 3 آلبوم مگه زیاده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال مصاحبه کنه حتما میخواد بگه مگه ماهی 3آلبوم زیاده؟(sm2)
از هر گوشه شهر مینای چاوانم به گوش میرسد (sm120)
چه استقبالی شده
مردم فقط اهنگ های قر دار دوست دارن فقط وقتی غمگینن میرن سراغ امثال محسن که اهنگاش محتوا داره
مخاطبای چاوشی هم جز اون دسته ادمایین که اهنگ رو گوش نمیدن برا قر اهنگ رو با محتواش میپسندن
شاگردان پپ گواردیولا هفته ی گذشته قهرمانی خود در بوندس لیگا را مسجل کردند و حالا با لشکری از مصدومین، پا به نوکمپ خواهند گذاشت. دیوید آلابا، آرین روبن و باداشتوبر به طور به این بازی نخواهند رسید، حضور فرانک ریبری در هاله ای از ابهام قرار دارد و روبرت لواندوفسکی، با ماسک محافظ میتواند به میدان برود.در تقابلهای پیشین بایرن و بارسا، آمار کاملا به نفع بایرن است. در حقیقت، در 5 بازی اخیر انجام شده بین دو تیم، 3 پیروزی سهم بایرن، 1 تساوی و 1 پیروزی برای بارسا به ثبت رسیده است. با این حال بایرن در دو بازی اخیر خود، شکست خورده و در فرم خوبی نیست و همین باعث شده کارشناسان در بازی امشب، شانس بیشتری برای بارسا قائل باشند.
آن مرد آمد با خنده های مشعشع و مشکوک
(sm50)
بیچاره بایرن بازیکنای اصلیش که نیستن.
اما شکنجه ها...
ما کیف کودکی اش لبریز کینه بود(sm50)
اررنجمنت علی پاشایی(sm120)
(sm176)
امير چرا تايپيكا ميان صفحه اول ؟ نميشه درستش كني؟(sm54)
«در حاشیه» واقعی در خیابان ولیعصر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرين ارسالها هم كه وارد هر تاپيك ميشيم مياد صفحه اول (sm178)
من هميشه از صفحه اصلي وارد آخرين ارسالها ميشم ، از اونجا ميره صفحه اول ولي الان ديدم از انجمن كه وارد شي ميره صفحه آخر (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماندانا: وای بهروز من یه حسی دارم
بهروز: چه حسی؟ نکنه مریض شدی؟
ماندانا: نه حس اولین صبح زندگیه مشترکمونو میگم.
بهروز : دردم داره؟(sm128)
نقل قول:
ممنون نميدونستم (sm54)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینم تو نابودش میکنی(sm2)
محسن چاوشی و مادرش(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی Malware به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.(sm2)
1 ساعت دیگه باید بنویسی(sm2)نقل قول:
امیر این اهنگ خلوت رو از کجا زدی تو هیچ سایت رپی نیست(sm120) نکنه اهنگ دزدیه(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه آورده اونام میارن شب رو تو سایتا ببین (sm2)
دیشب زد امیر... چون فیت با ی اسکول.. احتمالا دزدی باشه(sm120)
کدوم سیامک عباسی
(sm2)
یافتم(sm10)نقل قول:
آلبوم جدید و زیبای موج از کمپانی پازل ، با حضور امیرحسین ( خلوت )