گم رو موسیقی متن Leon رو گوش بده بد تف بده ..
نمایش نسخه قابل چاپ
گم رو موسیقی متن Leon رو گوش بده بد تف بده ..
حرف مفت نزن باو(sm59)
یه عمره داریم اونو گوش میدیما
تو فیلم کلاف از تصویر یه تکنولوژی جدید استفاده کردن ..
که کاور به واقعیت خیلی نزدیک شده ..
جز عالیه(sm118)
از ملودی کیتارو واسه من جذاب تره(sm50)
صاحب کل زمینم(sm50)صدای محسن(sm81)
په چرا میگی شبیه نیس ..
یه لحظش شبیه خیلی نیست
What DC Comics Easter Eggs did you stop in tonight's episode ofGotham? Harley Quinn? JOKER?
خو مردک منم گفتم اولش ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
په چی فک کردی ..
یه بار تو این همه آهنگ اسم بنده رو آورد باس خاص میبود ..
خودم بش گفتم باس بیتر بخونی این یه تیکه رو .. (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقدایی که مینویسن واقعا هیچ چیزی نداره فقط سلیقه شخصیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
480
یکی از بزرگترین سوالای ذهنم اینه که نقد اگه نظر شخصی نیس پس چیه
مگه کسی گفت نظر شخصی نس ..
کسی که نقد میکنه فک میکنه حرف اول و آخر رو خودش میزنه ..
به خاطر همین حرف رو حرف بند نمیشه ..
فقط وکال موزن تو پارو همه ی آهنگارو میخوره !!!!
اشترم تو اینجا لینک دانلود میبینی
همتین اومدی ببینی خبری نیس بری مدرسه
اخه واسه اون نظرای شخصی دلیل تخصصی نمیارن نقدر واسه خوانندس نه هوادار عام اگه مشکلی هست باید بگن فلانجا مشکل داره نه مثه یه شنونده بگن خوشم اومد یا نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مباحثش به کنار اینکه میگین نظر شخصیه خب نظر شخصیه دیگه چی میخواستین باشه
هر کسی از دید خودش بایستی بگه
وب دی ال دان کردم زیرنویس .. (sm74)
همی الان اومد .. (sm79)
(sm59)اشترم بنر نیکول بزن
خب اینجوری من یه چیزی بنویسم بزارم موزیک ما بعد اسممو بزارم کارشناس
الان واقن منظور منو نمیفهمی ؟من کی گفتم فلان جا تشخیصشون چرا اینجوری بوده یا اینکه یه چیزی بنویسن اسمشونو بذارن کارشناس
من اصلا یه چیز دیگه دارم میگم
چی میگی(sm2)
ولی خداییش البوم خوبیه(sm50)
(sm70)اگر میخواستی بفهمی از پستای قبلی میفهمیدی
(sm2)یعنی انتظار داری همه سایتا و روزنامه ها یه کارشناس ارشد موسیقی استخدام کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی ما اهنگساز و تنظیم کنندش موسیقی بلد نیستن چه برسه کارشناساش درست میگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی به ترتیب با کدوم تراکا حال کردی(sm59)
عبدولی(sm2)تهران شلوغه دستمو بگیر(sm2)(sm2)به مامانش میگه انگار(sm59)
اقا الان من ماوسم موشکل پیدا کرده یا واقن باید ویندوز عوض کنم (sm2)
کلیک راست میکنم یا میخوام مطلبو درگ کنم اصلا نمیگیره لامصب هی باید تق و تق فشار بدی تا یکیش بگیره
یادم چن سال پیشم ایکس پی داشتم اینجوری شد ویندوز عوض کردم انگاری مث گوشی سنگین میشه هنگ میکنه یه همچی حالتی
(sm59)البوم هر چی بیشتر گوش میدی هی نظرت فرق میکنه ولی فک کنم قهوه قجری رو من تاثیر بسزایی گذاشته (sm81)نقل قول:
اره قهوه اول نباشه دومه یا سوم(sm50)الان درگیر خوابم(sm100)نقل قول:
بچه های اینجا اینقدر که وصیتو گنده کردن ریدن به یوسف(sm98)
سلام(sm10)
دو روز نبودم 400 صفحه رفت جلو (sm120)
حالا چه جوری بخونم(sm54)
(sm50)