گوه پولیس گوه شددددددددددد(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
گوه پولیس گوه شددددددددددد(sm30)
(sm120)
(sm50)
خودمو زدم به اون راه،
که هیچی نفهمم ...
(sm50)
(sm50)
Avril Lavigne - Bad Girl . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوچ . . . نظرم به نظرت نزدیک نیست . . . (sm51)
درسته فیلم Fifty Shades of Grey 2015 زیاد هنری و آرتیستی نیست . . . ولی یه چیزایی هم داره . . .
البته نه اون چیزا . . . که البته اونا رو هم که داره . . . (sm128)
ولی خب . . . تو نگاه کن . . . این جریان سادیسم و مازوخیسم مسئله ی پیچیده ایه . . . (sm50)
دو سال پیش یه کتابی خووندم از سیمون دو بو آر . . . اسمش بود : آیا باید ساد (یا صاد یا ثاد) را بسوزانیم !؟
موضوع بحث در مورد یه آدمیه به اسم مارکی دو ساد . . . یه اشرف زاده که هزاران آزمایش انحرافات جنسی رو ، روی خودش امتحان می کنه . . .
و در نهایت به خاطر همین کاراش می افته زندون و توی زندون جون می ده . . . (sm74)
حال ندارم بیش تر برات بنویسم . . . (sm81)
ولی تمام آثار هنری ای که به نوعی به موضوعات سادیسم و مازوخیسم بپردازن ، مهمن . . . چون آینده و یه بخشی از حال حاضر بشریت مدرنه . . .(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم صاد شاهین . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز دیگه سهی . . .
تا به حال از این فیلمای چورن شکنجه طوری (می دونم از کلمه ی " طوری " بدت میاد . . . (sm2)) دیدی که (و می دونم کار هر روزته . . . (sm59)) . . .
من خودم یکی ، دو سال پیش خیلی بدم میوومد . . . ولی الان زیادم بدم نمیاد . . . جوری شده که شاید خوشم هم بیاد . . . (sm25)
خلاصه . . . می خوام بگم :
فکر می کنی از سال 2000 میلادی تا حالا توی کشورای اروپایی یا امریکایی ، مردم چه قدر توی خونه هاشون ، با شرکای جنسی شون از این کارا می کنن !؟
تا سطح و مرحله ی لذت شون رو زیاد کنن و وارد فاز جدید و تجربه ی نویی بشن . . .
به نظر من خیلی زیاد . . . به دلایلی که نمی تونم بگم . . . اگه برات جالب بود خودت برو سراغ کتابا و فیلما و موزیکای در این باره . . .
حالا : فکر می کنی از سال 1380 توی ایران چی !؟
توی ایران چه قدر مردم توی رخت خواباشون از این کارا می کنن !؟
من عددی نمی دونم و فکر نکنم عدد یا آماری وجود داشته باشه . . .
ولی . . . حس می کنم خیلی بیش تر از چیزی که توی تصور من و تو بگنجه ، این داستان لذتای سادیسمی و مازوخیستی توی خونه های ایرانیا اتفاق میووفته . . .
بماند . . . (sm50)
خیلی بیش تر از چیزی که توی تصور من و تو بگنجه . . . (sm50)
اصلاً کل داستان حجاب یه پشت وانه ی فکری توی سادیسم و مالکیت طلبی ی بی مار گونه داره . . . (sm25) (sm172) (sm25)
شاید تمام این فرهنگ ناموس بازی ی ما رو اگه " یه روزی یه کسی " بیاد علمی تحلیل کنه ، شک ندارم 99 در 100 فرهنگ ناموس بازی ، مربوط به سادیسم می شه . . . (sm50)
حال همه ی ما خوب است
تو ولی باور نکن . . . (sm50)
- (sm50)
(sm50)
کاشکی بمیرم تا نبینم مردنت را (sm50)
نگاه به نامحرم همچون تیری است زهرآلود از ناحیه ی شیطان.
(sm88) نگاه هم نکنیم، پس چیکار کنیم (sm98)
تو نگاه نکن ولی من میکنم واس دید قشنگتر یه عینک ذره بینم به چشم میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل مردنت بیه برو یه بیمه عمر دارم اشنا اسم بزن به نامم بعد هر مدلی خواستی بمیر کلا محو شو از این سیاره خاکینقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ول کن بابا، خودمم نگاه میکنم (sm59) چیز خوب از دیدنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) باشه، حتما.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازگیا خیلی میکشی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اداشو در میارم(sm120)نقل قول:
خوبه پس، خداروشکر (sm2) چه خبر؟ میزونی؟
دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله بله آدم کم کم خوشش هم میاد. همونطورکه الان از دیدن س-ک-س دوجنسه ها لذت می برم...اما راستش خیلی از این نوع فیلما ندیدم تا حالا،مگر این که فیلمایی که توش دو به یک،سه به یک یا چند به یک هستن بیاد تو این دسته که من کم ندیدم. اینجا خیلی نمیشه راحت حرف زد (sm59)
اینکه چقد تو واقعیت اتفاق میفته نمیشه دقیق صحبت کرد. حالا امشب یه سر می زنم به یوتیوب ببینم چی پیدا میکنم.
راجبه فیلمه...بذار اول موضع خودمو اعلام کنم. ببین شخص اول فیلم دقیقا خود منم. شاید هم توام خودتی تو این نقش ببینی نمی دونم. ولی من خودمو سرزنش نمی کنم به قول خود بازیگرش،من همینم که هستم. من هیچ علاقه ای به وقت گذرونی با یه دختر ندارم.شاید اصلا خوشم نمیاد از جنس مونث... تنها چیزی که می خوام یه فرد مناسب یا واضحتر بگم،اسباب بازی جنسی تا نیازمو برطرف کنم. خب این که دیگه سادیسم نیست صابر. خودم از افراد سادیسمی متتفرم فک کنم قبلا کوتاه اشاره کردم. پس اشتبا کردم که گفتم دقیقا خود منه. از این که بگذریم خود فیلم ارزشی نداره به نظرم. ترجیح می دم چورن ببینم به جاش...
سلامتی..(sm120)نقل قول:
ایزد را سپاس..(sm127)(sm59)
خودت در چه حالی؟(sm128)
خداروشکر که خوبی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای منم بدک نیستم، خوبم (sm51)
حس میکنم دیگه برای دل به دست آوردنش، دیره
(sm220)
(sm169) (sm192)
عمر مرا گرفت، گیسوی کافرش
(sm172)
(sm50)
عشق همیشه در مراجعه است . . . (sm50)
خنگ شاگرد در مراجعه است . . . (sm172)
اخراج از دبیرستان . . . (sm50)
چه سالی بود سال 1389 خورشیدی . . . (sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دلت شکستنی مثل صدا ست . . . (sm176)
نقل قول:
(sm59)
حالا سهی یه چیز دیگه بگم :
یه قسمتی از سادیسم چیز منفی یا بدی نیست . . . یه راه لذت بردنه . . . البته یه قسمتش هم بده . . . اون جایی که اجبار در کار باشه . . .
کسی ، کسی رو مجبور نمی کنه . . . هر دو طرف یا چند طرف ، اینو می خوان و لذت می برن ازش . . .
مسئله ی من ریا کاریه !
ما توی جامعه و خونواده مثلاً خیلی مؤدبیم . . . ولی توی تخت خواب قشنگ حیوونیم . . . (sm25)
جامعه ی غربی این قدر ریا کار نیست . . . ریا معنی ی دروغ نمی ده . . . یعنی دو رنگ . . . ما خیلی دو رنگ شدیم . . .
مخصوصاً توی 40 سال اخیر . . .
ما این جوری نبودیم . . . (sm50)
همین .