کر ب طالع(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کر ب طالع(sm2)
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تلگرام دیدم الان فک کنم سایتا زدننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموی ساعت 7
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)EBRU
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه واقعا (sm50)(sm127)
دووووزدوووو کلاش و جانى رييسه(sm1)
بیسواد تو کانالش نوشته Denoo(sm2)
فرقی نمیکنه فقط ارزش وقت گذاشتن داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب سریال جاناتان نولان تموم کردم خوشم امد
از دموش خوشم اومد بساطمون جوره جوره یه چندتا بیس دار داره خوشم اومد ولی کاشکی با نرم افزار یه دستی به صداش میکشید یه ذره بم ترش میکرد یه ذره زیادی نازک به گوش میاد
این ترک اولی ملودی و تنظیمش رو مایه های بذار تو حال خودم باشم تتله.اسکی؟
میکس ومستر و وکال با کیفیتی داره ترکاش.خوشم اومد
Schizofrenic prayer (sm50)
چه عاشقانه بود عمر من ... (sm50)
حسین علیشاپور ... (sm50)
سعید امامی امریکا درس خونده (sm54)
کتابِ سونایِ زعفرانیه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموی احمدوند ...
علیشاپور 10 ماه 4 آلبوم ...
این مشکل باتری گوشیو نمیدونم چجور حل کنم هر چن وقت حالمو میگیره فرتی تو یه روز تموم میشه در حالت عادی 2 روزه و کم مصرف حتی سه روزه جواب داده
دفه پیش اپدیت های سرویس گوگل رو پاک کردم درس شد بعدشم غیر فعالشون کردم این دفه نمیدونم از چیه
چس مهره کی به تو زنگ میزنه آخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو روچه به گوشی
بشین مثه من با سیستمت بیا نت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیر الاحرام
الی چرا باران با فایرکس بالا نمیاد
SORRY! If you are the owner of this website, please contact your hosting provider: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] It is possible you have reached this page because:
میاد بالا درسته مودم خاموش روشن کن
(sm50)
آلبوم علیشاپور عجب سازبندی داره ... (sm50)
این ویدیو رو بکشید بیرون بی زحمت
یک دنیا ممنونم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خاصی نبود ... (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه شنبه با کیفیت ویو احمدوند در خدمتتون تشریف فرما خواهم شد ... (sm59)
تبارک الله
(sm29)
گوشیت چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار جدید نصب نکردی ؟
اگر درصد شارژ گوشیت یهو از 70 اینا میاد 20 ...با ابدیت نرم افزاری درست نشد باش باطری را عوض کنی .
شیخ حیله گر داره در مورد ایران صحبت میکنه یا جای دیگه ای رو مد نظر قرار داده ...
گوربابا(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر شب این دلهره ی طاقت سوز
خوابم از دیده ربود
هر سحر چشم گشودم نگران
چه خبر خواهد بود
سرنوشت دل من بود در این بیم و امید ... (sm50)
(sm50)