نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اسمت چیه توام یه چیزی بگو (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اسمت چیه توام یه چیزی بگو (sm118)
(sm155)
ینی نشد ما یه بار بیایم این دو تا بهم نپرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عجب پستی رفتم
اوه .. (sm135)
ریدید (sm2)
من کی پریدم رو الی .. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تلبیتو نگا کنا (sm39) خجالت بکش از شیخ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم حاجی هستما از ریشام معلومه .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)الان حاجی بودن معنای خوبی نداره ها (sm2)نقل قول:
(sm2) وای به حال اکبر .. (sm2)نقل قول:
اواتارت اشنا میزنه(sm51)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوفان شد تهران(sm50)
(sm2)احتمالن سجاد خوشگله اومده تهراننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27) کماکان در انتظار True Detective .. (sm50)
صنف نصاب آماده باش (sm120)
به هم بزنن تفصیر توا چشمت شوره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند برو بکشش پولدار شو سایتو از سعید بخر بعد با خیال راحت تاپیک شاهین بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا شادمهر چی میگه (sm77)(sm2)
اخ اخ سر ظهری رفتم روحم شاد شد(sm2)هکش کردن احتمالانقل قول:
realshadmehr ?نقل قول:
ینی تو چه جوری میگی احتمالا (sm120)نقل قول:
نه پس real madrid (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درصدم احتمال بده افتاده باشه دست بچش اسمشم یادم نیست(sm120)نقل قول:
آخه بچه یه ساله چه جوری میتونه (sm70)(sm120)نقل قول:
خب مرض داره اعلام نمیکنه هک شده ملتم که خلن کامنتارو بخون روحت شاد شه(sm2)نقل قول:
خو من حتی سلام احوالپرسی عادی هم در قالب پ.خ میکنم. (sm2) واسه من کمه. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مونده شماره حساب بده (sm2) جان خودم میتونه پول خوبی جم کنه (sm120)نقل قول:
ساده لوح تر از این مردم هیچ جای دنیا ندیدم.(sm3).همچین میگن ویدیو بذار بفهمیم خودتی یاد گرگه شنگول منگول افتادم که گفت دستتو نشون بده بهش(sm2)نقل قول:
(sm83) فقط همین (sm120) بقیه هم به مرور زمان میدونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت ِ احمق همیشه در سهنه (sm3)نقل قول:
ادمین فیسشم خوابه (sm120) خو یه استاتوس بزن که هک شده ملت نرن
ارباب ِ مایی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو یواشکی خودتو شکنجه کن چیکا با شعرا محسن دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هایپر استار (sm2) موزیک وِیئو
ارسال شد
من بر ضدتمنقل قول:
ص (sm118)
مرگ پول منه که توو جیبته پفیوس
مرگ قسط تعویقی ست
مرگ نفس کشیدن مداوم هر روز
مرگ آخرین سیگار تزریقی ست
تاریخ من طولانی ست اما دستانم کوتاه بود و دهانم دور
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم
و نه آنچنان که خشمم دلیری کند
مرگ پول منه که توو جیبته پفیوس