سرچش کردم شهریور 87 اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرچش کردم شهریور 87 اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)همه چیش عالیه تنهاتر
شعر موزیک نحوه ادای کلمات
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزان عذر میخوام من برم باهام کار دارن بقیه نقلا رو بعدا میام جواب میدم
(sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)فربد و پیمان لولو هستین مگه عکس نمیذارین
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستون اغلب 11 12 ظهر و 12 1 شب به وقت ما آنلاین میشد پست میذاشت
تازگیا توجه نکردم
تو واردتری ملودی رویا تو گام غربی اجرا شده یا گام شرقی؟نقل قول:
ملودی وکال شاید اما ملودی موزیک که واقعا بااحساسه نُتی که واسه گیتار نوشته فقط از عهده این بشر برمیاد
اینُ اگر خنثی تلقی کنیم پس یه آهنگی مثل آینده رو چی باید گفت!
تو همه آنتی ویروسها به کار میره دیگه. رفتارشناسی جالبی داره سه سوته متوجه میشه اومدی پیج شادمهر که در مورد آهنگسازی تنظیم نظر بزاری (sm2)نقل قول:
بازم با قاطعیت نمیشه گفت کار خودش بوده دفعه بعد چک بکن ببین پیجای دیگه هم بلاک میشی یا نه
از شاهکاراست (sm127)نقل قول:
آره یادش بخیر چه زود گذشت (sm50) (sm74)نقل قول: