خانوم با کلاسی توی اتوبوس میگوزه . لره پا میشه میگه ببخشید من بودم . خانوم دست میکنه توی جیبش یه تراول میده به لره
, لره از خوشحالی فریاد میزنه : این خانوم تا تهران هر چی گوزید به حساب من
نمایش نسخه قابل چاپ
خانوم با کلاسی توی اتوبوس میگوزه . لره پا میشه میگه ببخشید من بودم . خانوم دست میکنه توی جیبش یه تراول میده به لره
, لره از خوشحالی فریاد میزنه : این خانوم تا تهران هر چی گوزید به حساب من
رفیق ممنون از همکاریت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezarezae [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا واسه اینکه در تاپیک تخته نشه کلماتی رو که جلو خانواده به کار نمیبریم رو با یه کاراکتر مثل . * _ / | پوشش میدیم تا توی موتورهای جستجو گر پیدا نشه...
اگه یه لطفی بکنی زین پس رعایت کنی و پستای پیشین هم اگه موردی داره ویرایش کنی بهتره (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezarezae [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باحال بود
نقل قول:
جالب بود
بی تربیتنقل قول:
فدای نوید آقا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ مگه داشتی شام میخوردی؟ (sm70)نقل قول:
خیلی وقیحی (sm70)
هر چی که مادر عروس بگهنقل قول:
میلاد کلاغ میگه:
کسی واسه داش نوید لات نشه
(sm142)
هر چی که مادر عروس بگه[/quote]
مادر عروس نمیتونه حرف بزنه
دارم روش کار میکنم پروژه ی بلند مدتم نوید عشق
قربونم بری آقـــــــــا صابر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم نشستم یکم ساعت 25 دیدم که مجال کردید اینطور بتازید (sm142)(sm70)
مادرش نیست که... خودشِ (sm127)(sm51)
میلادم (sm19)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ مهرنوش ورژن سكـــ.سي
تو كه كيـــ.رت خيلي عموده
رنگ تخـــمات خيلي كبوده
تو كه اين همه كـــ.س و كـــ.ون
واسه كيـــ.رت هيچي نبوده!!!
ميدونستي كه كيـــ.رت شكل ي نقاشيه كه تو بچگي ميشه كشيد.ميدونستي يا نه؟ميدونستي يانه......
آفرين باريتم بخون