تو که نخونده بودی یه درس مهربونی
گل دلم رو چیدی ز شاخه جوونی
خدایا گواهی که چید و پرپرم کرد
به خاک تباهی کشید و پرپرم کرد
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو که نخونده بودی یه درس مهربونی
گل دلم رو چیدی ز شاخه جوونی
خدایا گواهی که چید و پرپرم کرد
به خاک تباهی کشید و پرپرم کرد
(sm50)
چو آسمان پاییز که ابریه همیشه
دلم ز تیرگی ها دیگه جدا نمیشه .. (sm50)
نابوده اینم من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاریش نمیشه کرد ، افتاده اتفاق ... (sm50)
میلادی یه 4 تا عکس بذار صفا کنیم(sm2)
هیهات اگر ارتش موهاتو نبندی ... (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله بهش...خدا رو می شه در این تجسم کرد(sm50) اسمش؟
Margot Robbie
margot robbie(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ م خوب نیست این کجاش خوبه (sm120)
دانلود قسمت 1 فصل 4 شرلوک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاموش روشن کردم حل نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندام و چهره خوب(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه ب رابعه اسکویی می گی خوب(sm2)
(sm27)
(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
LG G5 رو دیجی زیاد میذاره تو شگفت انگیز (sm148)
باتریاشون مشکل داره ...
الجی بالای 1 تومن فقط v10 یا v20
g5 seنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخش دوم جشنواره ویژه مشتریان در سراسر کشور به جز شهرهای تهران، فیروزکوه و سلماس است و شامل بستههای ویژه زیر است:
در پیشنهاد اول مشتریان میتوانند ۲۴ ماه اینترنت پرسرعت شاتل (تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه) را به همراه ۲۲۴ گیگابایت ترافیک (که ۲۴ گیگابایت از این ترافیک قابل استفاده در همه زمانها و ۲۰۰ گیگابایت آن فقط قابل استفاده از ساعت ۱ تا ۸ بامداد است) و نصب و راهاندازی تنها به قیمت ۲۴،۰۰۰ تومان خریداری کنند
دیشب میناوند دارت رو 100 زد (sm2)
(sm120)کی بشه پرتاب بسکت رو بندازه 100 میلیون (sm74)
الدنگا همه دو دستی میندازن تا سبدم نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید تک دست مثل دروازه بانا بندازن لااقل تا سبد برسه شاید شانسی رفت
هارد اکسترنال 3ترا وسترن بگیرم؟
شامان جلیلی خودش کپیه . بعد پویا سالکی از سامان جلیلی کپی می کنه
تو بگا من بگا که میگن همینه دقیقا
موسیقی فقط حسن شماعی زاده (sm59)
2 ترا کمت میشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقلا متالشو بگیر
اسکل چرا نوشته پریسون
چه اسلویی زده فریدون برا سریال عاشقانه ..
قبلا گفتم چه رقابتی با شهرزاد پیدا مکیننن این 2 تا ..
«تصمیمتو بگیر» محمد علیزاده
تصمیمتو بگیر من عاشقت شدم تصمیم تو چیه
تو سرتری ولی، عاشق اگه بشی بازی مساویه
تصمیمتو بگیر تا آخر مسیر همراه من بمون
از هیچی نترس من پای عشقمون هستم تا پای جون
* * *
روی من حساب کن منو انتخاب کن
غیر من رابطه هات و با همه خراب کن
با همه بهم بزن، دستتو بده به من
من حریصم واسه بیشتر به تو نزدیک شدن
* * *
ذهنم پر از توئه، تو این و از چشام احساس میکنی
تو با همین چشا این موقعیتو حساس میکنی
ترانه: سید محمد کاظمی
تنظیم: شهاب اکبری
درست نوشته دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیزاده ترک 4 هم موجوده دیگه حال ندارم بذارم عنه ..
نه منظورم چرا فقط انگلیسی نوشته
رو صندلی انتظار میشینم .. (sm172)
محسن ازبچگی دوست داشت متفاوت باشه(sm120)نقل قول:
خوب است ؟
زر نزن ..