(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچ بنفشه ها از وحشت چماق
یک عمر آب شدن یک فصل فصل داغ
سس بود زندگی با طعم تلخ و تند
یک ارّه در دهان با ریتم های کند
(sm50)
اما شکنجه ها یواشکی نبود ... (sm88)
البوم یگانه زیر اپ خیلی جدی
و خطا هم کردیم
و من تصدیق می کنم که خطا کردیم
هم ما خطا کردیم هم دولت خطاب کرد خطا کرد
هم شووورای چیز خطا کرد
همه ی ما خطا کردیم
یراحی کی میاد ؟ (sm98)
اندوه بزرگی ست انبوه انتظار (sm81)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار که زندگی براش حقی مسلم است
مسلم است (sm2)
بعد همسرش دیوانه شد و شعر می نوشت (sm50)
راه رفتم که به بیراهه ی خود، مطمئنم (sm50)
ادعای معاونت اقتصادی سابق استقلال
پرهام: استقلال یک دلار میارزد!
مالک باشگاه نساجی از احتمال واگذاری امتیاز این تیم برای فصل بعد خبر داد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی پرهام در این باره به "ورزش سه" گفت: ما تمام تلاش خود را برای صعود نساجی به لیگ برتر انجام دادیم اما متاسفانه هیچکدام از مسوولان استان پشت این تیم نبودند. حتما می دانید که در ماجرای تیم مس که آقای درودگر پیگیر آن هستند هیچکدام از مسوولان استان حاضر نشدند به ما کمک کنند. با این شرایط ما نمی توانیم کار خاصی را انجام بدهیم.
او ادامه داد: با این وضعیت شرایط برای ادامه فعالیت فراهم نیست مگر این که در آینده اتفاق بیشتری بیفتد. باید بنشینیم و صحبت کنیم اما احتمال دارد پیش از شروع فصل مالکیت باشگاه را واگذار کنم.
اما سوال دیگر از پرهام در مورد این است که چرا برای خرید باشگاه استقلال پیش قدم نشد. او که همیشه نامش به عنوان یکی از متقاضیان استقلال مطرح می شود در این باره هم گفت: دلیل این موضوع مشخص است. آخر این چه مدل واگذاری است که باید بخشی از290 میلیارد را نقد بدهیم و بابت مابقی 15درصد سود پرداخت کنیم. یک نفر بگوید که کجای دنیا چنین واگذاری انجام می شود؟ باید شرایطی باشد که بخش خصوصی حاضر بشود در مزایده شرکت کند. این سوال من است که باید به آن جواب داده شود.
او ادامه داد: باید دارایی های باشگاه مشخص شود و بعد روی آن قیمت بگذارند، استقلال یک زمین در تلو دارد که جواز ساخت نمی تواند بگیرد. خود باشگاه استقلال هم که معارض دارد. با این شرایط روی چه حساب 290 میلیارد روی آن قیمت گذاشته شده است.
مالک نساجی در پاسخ به این سوال که از نظر او استقلال چقدر ارزش دارد هم گفت: از نظر من استقلال یک دلار ارزش دارد. حاضرم در هر جایی و با هر کارشناس اقتصادی ای که تمایل داشت هم حرفم را ثابت کنم. باید کسی که می آید بتواند زیرساخت ها را درست کند و شرایط را برای درآمدزایی به وجود بیاورد. این چیزی است که ارزش دارد وگرنه این باشگاه هیچ وقت شرایطش درست نمی شود.(sm2)(sm2)
اصن حرف کیسه میشه یاد اون بیمارستان در حاشیه میوفتم کرده بودنش چرای گاو گوسفند و توش صافکاری وا کرده بودن به گروه فیلمبرداری اجاره داده بودنش (sm2)
سوشا مکانی را در درون دروازه قرار خواهد داد و رضا نورمحمدی و مایکل اومانیا در کنار بابک حاتمی و علی عسگری (sm3)در خط دفاعی به میدان میروند.
مهرداد کفشگری و احمد نوراللهی در هافبک میانی در کنار امید عالیشاه و فرناندو گابریل در میانه زمین برابر بنیادکاریها قرار میگیرند.
محمد نوری و مهدی طارمی نیز وظیفه حمله به سمت دروازه نماینده ازبکستان را برعهده دارند.
البوم شهرام شکوهیاواخر خرداد !
(sm2)اکبر این شعرو از کجا اوردی تش چرا اینجوریه قافیه مافیه تعطیل
شعر رو یکی پخ کنه (sm173)الی(sm173)
بعضی وقتا از این کارا می کنن بیت آخرو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجوری به تلاشت ادامه بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک تکه از ترا که نمی گویی جا مانده بوده است در این خانه
پیدا که می کنم به تو می گویم: یک تکه از تو !!! یک دل دیوانه
این خانه گور بخت سفیدت بود آن روزها که همسر من بودی
این روزها که نیستی اما، باز تنهایی تو مانده در این خانه
آن روزها به نان و پنیرک تو خوش بودم و به دلخوشی ات... حالا
صبح است و زهر مار کنم باید غم را کنار سفره ی صبحانه
دیروز در اداره یکی می گفت دنیا به هیچ چیز نمی ارزد
من بی اراده یاد تو افتادم یادت به خیر ! ای زن دیوانه
آن تکه را که هیچ نمی گفتی؛ آیینه ی شکسته ی بختت بود
آیینه ای شکسته که مدفون شد در لابه لای آن همه ویرانه
ویرانه ی گریستنت، وقتی از شانه های خویش می افتادی
شانه... همان که آنهمه اندوهم سر می گذاشتند بر آن شانه
این رختخواب عطر تو را می داد این صبح زود با تو چه شیرین بود
حالا تویی و شام غریبانت در این سیاه چال غریبانه
دنیا همیشه ارزش دیدن را در خوابهای کوچک من دارد
اما به هیچ چیز نمی ارزد در رختخواب بی گل و پروانه
یک تکه از تو قصه ی کوتاهی از خواب کوچکی که نمی دیدی
خوابی عمیق، خواب پریشانی باور نکردنی تر از افسانه
صفا
نابود شدیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) قشنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
نکند اسم تو را با دهنش بخش کند (sm50)
متنفرم (sm50)
ما پیش میرویم... روی طناب دار (sm50)
Once 2006 (sm27)
(sm77)
(sm2)مردم میرن زیر پستای کاوه میگن چطوری NEVER ? (sm2)
(sm50)
بارون(sm19)
احمقه دیگه باید همون فرداش لاقل یه پست رسمی عذر خواهی میکزد جمع میکرد قضیه رو ، اومده فرداش پست داده با درود بر دوستان و دشمنان و رقبای کوچک (sm70)
اون انادما با اون عظمتش جواب هوادراشو میده معمولا بعد این از دماغ فیل افتاده زورش میاد یه عذر خواهی کنه لاقل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نگاه(sm155)
دایورت میکنی(sm98)
قضیه چیه ؟
باز دوباره چه دردسری درس کردی؟
فکر نکنم محسن اشتباه دفعه قبلو تکرار کنه
بعیده شعر تو کتابی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي هميشه شاد باشي و از ته دل بخندي ولي دليل اين خنده رو متوجه نشدم الياس جون ؛
چون نميدونستم خنده دار بود ؟
يا چون سوالم پيش پا افتاده بود بنظرت خنده دار بود؟
يا احتمالا امير جوابم رو درست نداده و به قول معروف خواسته اُسكُلم كنه كه شماها يه سوژه پيدا كنين بهش بخندين ؟
هر دليلي كه داره خوشحالم كه باعث انبساط خاطرت شدم عزيزم (sm10)
(sm70)ممر نیت پاک داشته باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]