شکر شب ستاره پیدا ست . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شکر شب ستاره پیدا ست . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اگه این عکس فروز رو بزرگ داری ، بده بیاد . . . (sm50)
هر چی عکس ار فروزان داری یه جا بزن آپ . . . (sm81)
ناموس عکسه . . . (sm74) (sm127) (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
مدونا و ناز روی بیت . . . (sm118)
پیر شدیم
هیچ کی نگفت بابا . . . (sm27)
(sm50)
نگرانتم نگرانتم
آخه بی خبر از حالتم
(sm172)
(sm169)
(sm50)
اینترنت همراه اول برداشتن 3 تا 7 حالا دیگه چکار کنم چقدر بسته های 3 ماهه و 6 ماهه گرون کردن (sm1)(sm81)
بدون همه تاریکیا یه جور فریبنده گی ست . . . (sm50)
حال هیچ کدومون خوب نیست (sm50)(sm74)
فرشته ها دوستت ندارن و پروازت نمی دن . . . (sm50)
امان از دست تو روزگار (sm88)
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوض ای همه دود کردن یه سایت میزدین متن و تکس موزیک الا دوتایی شریکی ماهی ان میلیون درامدتون بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین سهیل وقتی توی مدرسه ی راه نمایی داشتی کـــون می دادی ، من به خاطر گـــاییدن خار ناظم از دبیرستان اخراج شدم . . .
تو وقتی داشتی از روی یانگوم و سوسانو ژق می زدی ، من جلوی اداره ی آگاهی ی کرمان داشتم عرق سگی می خوردم . . .
پس کــــونی ی کـــس مشنگ ، راه حل های طلایی ی پول دار شدنت رو برای خودت نگه دار . . . (sm2)
خاکـش کردم . . . (sm25)
حـالا که چی . . . (sm50)
خنـک شدم . . . (sm27)
(sm120)
(sm50)
عمر مرا گرفت، گیسوی کافرش
بیرون تراویده ست ...
(sm50)
به به حاج صادق (sm120)(sm19)
اینقدر سیگار نکش عکست نمیخوره به آواتارت (sm2)
(sm94)
مهم اینه پرنده ها هم سیگار می کشن(sm2)ما رو باش خواسیم به کی محبت کنیم امشب شبه جمس پاشو بیا خونمون خالیه یه دل سیر بکنمت شاید این طوری به پولی برسی هرکیو کردم دکتر مهندس شده ها(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلنا به این وسیله که دستته میگفتن کش کشینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانه که بزنی شیشه مردمو بشکنی البته سرعت پرتاپت خیلی کمه ها ... بیا بهت بگم چیکار کنی (sm2)
دون میریزی کلی هم ثواب داره گفتم بیکار نباشی خخخخخ(sm226)
(sm120)
(sm50)
بر تن یاس سفید سفره . . . (sm50)
یاس سفید سفره . . . (sm172)
(sm50)
یکی به من بگه چه نیازی به انتشار این اجرای بد بود؟