نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
m اول اسممه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
m اول اسممه (sm120)
(sm54)
عع پس تندیس چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریم ؟(sm128)
(sm25)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم روزه گرفتت ؟(sm120)(sm10)
(sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همین تریبون اعلام میکنم پست فجیع من در رابطه با برتر دونستن مسی به رونالدو تحت تاثیر استکبار فوتبالی بارسا قرار داشته و هدف من هم خر کردن اونا برای دادن سانچز به تیم محبوبم بوده و هیچ غرض دیگه ای
نداشتم.
من از همینجا از مقام معظم رهبری - خانواده معظم شهدا و دوس دارن رئال و بلاخص جناب اقای احمد حبیب نژاد پوزش می طلیم
امید است این بزرگ واران با منش قهرمانی و جوانمردی خود خطای این بنده حقیر رو ببخشن
یه هوداری گول خورده (sm25)
10 تبر 1393
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقل ! تیم 2010 آرژانیتن رو میگم
امیدوارم 2.1 خرید هم همون موقع اعلام کنننقل قول:
رقبا دارن حسابی خودشونو تقویت میکنن (sm25)
(sm54)
کفش های فصل بعد برای بازیکنان ارسنال که اسپانسرشون پوماست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]