ميگم يهو ضايع نباشه ما اخــتلاس نكرديم!
نگن يارو اومله...
پ.ن نوید میگن رقم 94 هزار میلیارد بوده ، 4 هزار میلیارد هم کم گفتیم (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
ميگم يهو ضايع نباشه ما اخــتلاس نكرديم!
نگن يارو اومله...
پ.ن نوید میگن رقم 94 هزار میلیارد بوده ، 4 هزار میلیارد هم کم گفتیم (sm172)
دقیقا با ریتم خوندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نیست که... 2هزار تا مازراتی بیشتر میشه؟! خورده ـشه... گِردش کن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر کِش ندهید موضوع را ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی 3هزار میلیارد چقدر بزرگ بود واسمون... هه هه
لامصب بودجه 94 837هزار میلیاردِ... ینی بیش از 10% بودجه سال آینده (sm2)نقل قول:
یادته دیشب گفتم ینی باور کنم آسمون صافِ؟ چنان طوفان خاکی شده که نگو (sm59)
چی قشنگ رقم بودجه رو حفظی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصبا قیمت نفت و آوردن پایین ، من فقط ناراحتم اینا میخوان از این به بعد اختلاس بکنن رقمش پایین نیاد با این قیمت نفت (sm70)
نه یادم نیس ، خودتو پاره کن تا یادم بیاری (sm70)نقل قول:
اینجا هم باد گرم میاد امروز ريال قراره از غروب هوا خراب بشه که جمعه برف بیاد (sm22)
800ـشُ یادم بود باقیشو تقلب کردم (sm59) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نه قرارِ صادرات غیر نفتی رو افزایش بدن تا تامین بشن (sm120)