شاید امشب بیاد (sm148)
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید امشب بیاد (sm148)
رنگش خوبه ..
ssd میخوام ارزونتر از این پیدا نکردم تو دیجی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این برند فقط رایتر دیدم ریسک نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا اولا اینو پسندیدم بعد دیم اون ارزونتره گفتم ..
دیگه بخاطر 15-20 تومن ادم استخاره نمیگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی حالا اینجو کردی بذا فریدون بدم گوش کنی ..
بابک زرین
مونا بورزویی
فریدون آسرایی
265 2 مگ ..
(sm155)
(sm81)
به احمدوند میگن شاهزاده ... (sm2)
من از همین لحظه به بعد خودم رو نخست وزیر اعلام میکنم ... (sm120)
شاهزاده ی بدقول
ریشاشو زده ...
اين يارو ريشى خيلى باحاله ى فيلم ديدم مامور حمل پول بود خيلى باحال بود(sm30)
یه تیکه از فیلم این دوتا دخترا از هم لب میگیرن (sm120)
نیست یک دَم شِکَنَد خواب به چشمِ کَس ولیک
غَمِ این خُفته ی چند
خواب در چشمِ تَرَم می شکند ... (sm50)
13 دی سالروز جاودانگی نیما یوشیج ... (sm172)
امیر سایت برا من تو فایر فاکس بالا نمیاد
SORRY! If you are the owner of this website, please contact your hosting provider: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] It is possible you have reached this page because:
به فوکم که بالا نمیاد خارخاسک آواتارتو مث من گذاشتی عوض کنم بینم ..
توی قسمت جدید شرلوک داستان مردی رو میگه که از دست مرگ به شهری دور فرار می کنه
این داستان از مثنوی معنوی "حضرت مولانا" برگرفته شده
به فوکوت باشه خفه میشی سنبل الطیب(sm2)نقل قول:
اول اینکه من این رو فکر کنم دو روز پیش بود گذاشتم زر نزن حالا مث اینکه تو مث من گذاشتی(sm2)
از این آدم مثه خر کار کشیدی / جایی نی بره (sm50)
سروش هیچ کس - فیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکیدم تو و آواتارت رو با هم ..
سینجول عصبی می شود(sm30)نقل قول:
استاد سینجول رای شما مثبت است یا منفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- عدم مقاومت در برابر شوک و ضربه
- عدم مقاومت در برابر آب
- عدم مقاومت در برابر گرد و غبار
مفت نمی ارز
ممر 2 ترا بگیر
میلاد کِی سیدیو میخری فردا
این بیپ تیونز ریپش ریده ایه
بیپ تونز حروم زاده ست (sm3)
مثل مجسمه رو اشترم از بیپ زد دیگه.هیچی اقا گوش میدادیم و فلان و اینا.لذت میبردیم
یه روز یه سی دی خریدم خودم با نرو ریپ زدم.یعنی چنان صدا شفاف تر بود که دیدم هرچی البوم دانلود کردم فایده نداره کیفیتشون
بچه ها جرم آرش صادقی و گلرخ ایرانی چیه
میترسم بگم منم بیان بگیرن اینجا انتن زیاد داریم(sm59)
الدنگ تو سریال میخواستی معرفی کنی بهم چی شد(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طولانیه خلاصشو برات میگم
سره جریان 88 که یه 90 روز گرفته بودنش.بعد که یه قید کفالت بیرون اومده میریزن تو خونشون دوباره میگیرنش و همون موقع مادرش سکته میکنه فوت میکنه.19 سال واسش میبرن
زنش یه داستان درباره سنگسار نوشته بوده ولی منتشر نشده بوده واسه اونم 6 سال میبرن
ادامه...
حکم زنش غیابی بوده میان میگیرن میبرنش همینجوری بعد از اون روزی هم که زنشو گرفتن(68 روز) خوده ارش اعتصاب کرده بخاطره اعتراضش که چرا زنشو گرفتن
یعنی بهتر از این نمیشد تعریف کرد