نگاه جدیه(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگاه جدیه(sm59)
(sm2)نه باو بد به دلت را ندا کلا شخصیت با مزه ای هستی (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت بود همش دیر دیر میومدی این اشترم میومد میگفت تندیس ادرسو گم کرده (sm2)میگفتم از کجا میدونی بعد ماجرا رو میگفت اون قضیه رو وصلش کن به این که اینهمه مدت از صفه اصلی میومدی خو ادم خندش میگیره (sm120)اگر ناراهن شدی شرمنده عذرررررررررررررر (sm171)(sm10)
(sm120)باز این مایلی شلوار گور خریشو پوشید
موزیک ویدئو جدید و بسیار زیبای احمد سعیدی به نام خوبه ...| Exclusive |(sm88)
چیزی داره توش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نه مسخره میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دیوونه عشقتم چه دیوونه کننده
با این عشق کشنده باید بشیم برنده
لامصب چه شعری گفته (sm120)
این لباسا چیه میپوشن کیونشون معلومه بعد دستاشونو میپوشونن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الي فكر نميكنم متنم جوري بود كه فكر كني ناراحت شدم ، چون نشدم بيشتر كنجكاو بودم ببينم كجا سوتي دادم ، در ضمن نميدونم چرا ولي صفحه انجمن رو دوست ندارم و نميتونم از اونجا وارد شم ترجيح ميدم از صفحه اصلي بيام كه البته اين رفتن به صفحه اول هر تايپيك ( كه قبلا نبود ) رو اعصابه . بهر حال ممنونم از امير كه حواسش به بچه ها هست گم نشن (sm176) در ضمن در مورد اون گم شدنم من چه ميدونستم يه بيكار ديگه شبيه همين رو دزديده هي ميرفتم تو ياهوش ميگفتم پس چرا انجمن كار نميكنه ميگفت داريم درستش ميكنيم (sm30) بيشعورُ هر جا ببينمش خفش ميكنم (sm2)
جــــــــــــــووووون (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)والا شما دخترا شخصیت پیچیده ای دارین چه میدونم چتونه مثلا همین بتول رو در نظر بگیر داره باهات مشاعره میکنه یهو میپره بهت پرخاشگری میکنه اعصاب نداره (sm2)خودش میگه اب و هوای اینجا بش نساخته(sm30)نقل قول:
(sm120)حالا اینا رو ولش بیا اینو بگوش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نمودی با این زند وکیلی
چند وقته به این ممر چیزی نگفتیم
(sm2) منتظر ریدمان کوشان تو البوم حمید عسکری هستم
نقل قول:
احتمالا خيلي موذيانه رفتار ميكنين و اون هم پي ميبره و ميزنه به پَرتون (sm59)
ممنون از آهنگ رفتم گوش دادم ولي اين سبك رو به ندرت گوش ميدم با خلق و خوم سازگار نيست ( به سن شناسنامه كار نداشته باش من دلم 20 ساله س (sm2) ) موسيقي سنتي رو فقط بصورت زنده دوست دارم ببينم (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟(sm77)
چند بدم بیخیال من شی؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جونم (sm19)
(sm19)(sm50)نقل قول:
اسم کتاب یاغی چی بود؟
به درد سفره ی آغوش من نخواهد خوردتنی که هر شبه مهمان این و آن باشد
یاغی(sm81)
این سوشا اومد الان ؟ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نميشه نگفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودیش شبیه میگه دوسم نداره نی؟ (sm120)اولش شبیه اون میزنه
اقلا یه گاو از اسپانیا میاوردن حمله میکرد سمت اینایی که پرچم قرمز دستشونه میزدشون یکم سرگرم میشدیم
چیه اخه این بازی
اره کیسه که مشتری نداره یدونه داره که اونم میگه یه دلار بیشتر نمیدم (sm2)لاقل بدنش جاش گاو بگیرن شمام حال کنین دیگه ما که بخیل نیستیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر حاتمی و عسگری طاقت اوردن تا الان (sm74)
سالار عقیلی (sm50)
عجب آهنگسازی داره
چطوررررييي پيموووون (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پ ن پ اونجا میخوای بدرخشه با ملودی 6/8نقل قول:
كم كم ميرسي بهش (sm172)نقل قول:
مهرزاد امیرخانی - حرف های تو دلی
پنالتی (sm118)
رسیدن خیلی وقته رسیدم فقط دوس دارم تو رو بزنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالتی (sm2)
خيلي ممنون (sm2)نقل قول:
لنگ
(sm2)
به من هر لحظه ميگفتي، تو هم يك لحظه عاشق شو (sm118)
این آهنگه کجاس؟ لینک بدین
محسن تنظیم کرده