(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
چه آرزوها داشتمو دیگر ندارم (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و...(sm50)
(sm209)
(sm134)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگاری نیستم اداشو در میارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارم متغیره بزودی تعویض میگردد.(sm120)
(sm2)
(sm50)
خشی اس آر روی بیت . . . (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دیوث مجبور نیستی که گوش بدی . . . (sm2)
فقط گوگوش رو توی ویدیو ببین و لذت ببر . . . (sm59)
ولی من الان دو ساله ، هر چی گوگوش بخوونه دوست می دارم . . .
گوگوش حرف بزنه دوست می دارم . . .
گوگوش راه بره دوست می دارم . . . (sm50)
گوگوش با همه فرق داره . . . (sm74) (sm127) (sm74)
وقتی ساکت باشی
می شی سریع ترین شاعر
می شی شدید ترین عاشق . . . (sm50)
یه هم کلاسی توی دبیرستان داشتم . . .
الان شنیدم به جرم آدم ربایی توی آگاهی ی کرمانه . . . (sm54)
همیشه می گفت :
کم حرف بزن ، روزی 50 هزار تومن جلویی . . . (sm50)
سر مسخره بازی با دو تا پسر در گیر شده . . .
بعد از کتک کاری ، سوار ماشین شون کرده . . .
برده توی بیابون ولش شون کرده . . .
اون دو نفر هم رفتن به جرم آدم ربایی از دستش شکایت کردن . . . (sm74)
چند سال هم توی مدرسه ی فوت بال یه مربی داشتم . . .
وقتی اذیتش می کردیم ، خیلی جدّی تعریف می کرد :
من مربی ی آدمایی بودم که طرف با اسلحه توی کیفش میوومده سر تمرین . . .
با اسلحه می رفته خونه . . . (sm54)
دو سال پیش شنیدم همون مربی مون به جرم قاچاق اسلحه توی زندونه . . . (sm77) (sm74) (sm77)
کلاً با جماعت با فرهنگی رفت و آمد داشتم . . . (sm59)
(sm50)
(sm215)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گشاد شدیم وگرنه خیلی دلم می خواد رگباری پست بدم (sm120)
دوستان برنامه ایی هستش که بشه اهنگهارو به ایتونز تبدیل کرد بدون اینکه کیفیتش کم بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیلی خب...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستش اینه که آهنگ رو اگه فرمت ویو هست که هیچ،اگه نیست با همین برنامه که عکسشو گذاشتی تبدیل کنی به ویو،بعد بدی به برنامه ی آیتونز (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش ... دوس می دارم (sm59)نقل قول:
یعنی mp3 رو تبدیل به ویو کنم بعدش به ایتونز تبدیل کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا میخوای mp3 تبدیل کنی به آیتونز (sm120)
بله اگه میخوای کیفیتش حفظ بشه همین کار بکن.
حالا من خودم آهنگایی که این اواخر خونده دوس دارم و گوش می دم. ولی این اجرا اصلا ارزش پخش شدن نداشت.نقل قول:
اهنگهای که دارم یه قسمتش داره حذف میشه بخاطر این میخوام ای تونز کنم که حفظ بشهنقل قول:
ویروس کشی هم کردم باز همینطوری میشه
ولی ایتونز رو امتحان کردم خراب نمیشه
حالا کدوم گزینه رو تو این برنامه انتخاب کنم برای ای تونز و کیفیتش رو چه عددی بزارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185)نقل قول:
نقل قول:
لخت !؟
خودت زن نداری دیوث !؟
چشم داشتن به زن رفیقت !؟
این درسته !؟ (sm81)
غیرت جنوبی . . . (sm2)
نقل قول:
(sm176)
اگه هفت روز توی انجمن و تلگرام آن لاین نشدم ، بدونین که مُردم . . . (sm50)
می خوام پشتم اشک نریزید
انگار هیچ وقت نبودم . . . (sm50)
شاید عوضی بازی گاهی در آوردم
ولی من یه آدم عوضی هیچ وقت نبودم . . . (sm50)
من فقط از اسلامی شاکی بودم
که دیه ی یه زنو
از بیضه ی چپ یه مرد کمتر می دونست . . . (sm50)
این دین و حکومت
با این مردم چی کردن
چی . . . (sm50)
چه آهنگی خوونده آرش اینورتو . . . چهار ساله روش قفلم . . . (sm50)
Arash Enorto - Vasiyat Nameh . . . (sm50)