ایشالا برای مسابقات شنا با مانع میام اهوازنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشالا برای مسابقات شنا با مانع میام اهوازنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه عکس دارم که وقتی خواب بوده ازش گرفتم ... اینقدر دوستش داشتم که یه مدت عکس بک گراند گوشیم بود .... اونجا بود که دوستام فهمیدم ما هم آره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
همینم پول کم داشتم از کسی قرض کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین نکته ای که باید بدونی اینه که هیچ وقت من نمیام تو باید بیای(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا دست داره ؟(sm77)
(sm2)استغفرالله خیلی بی تربیتینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا دیروز از این ادکلنایی که جنس مخالفو جذب میکنهزدم به خودم…لامصب چینیا از همه چی یه قلابیشو زدنیه پیرمرده گیر داده بود به ما…تازه شانس اوردم با ویلچر بودتونستم از دستش فرار کنم(sm120)
ای جـــــــــــــــانم (sm127)(sm127)(sm127) البته که داره (sm217) من اومدم من میدونم و این لپـــــاش (sm110)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز گوشی دختره رو تو خیابون ازش دزدیدن!!!!نشسته بود رو زمین و زمان بدو بیراه میگفت … داد میزدوااااااااااایییییییی لاینمواااااااااییییییییی وایبرمواااااااااییییییییی بیتالکموااااااااااااییییییییی 100 تا آجیاموااااااااااایییییییییییی 2436 تا عشقااااااااااامخداااااااااااا بدبخت شدم … از بین رفتمبهش گفتم : دوست عزیز بلند شو این کارا چیه ؟برگشته میگه تورو خدا همینجوری یه عکس ازم بگیربنداز تو بی تالک بگو شیوا برمیگرده !!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
خدا یا آب دستته بزا زمین بیا اینو شفا بده …بد جور تو اولویته والاااااااا