پسره با دختری ک عاشق بود ازدواج میکنه
شب اول عروسی پسره دختره رو بغل میکنه میبره روتخت...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کثاااااافطا لامپو خاموش کردن ندیدم چیکار میکنن...
عذرخواهى ميکنم, تا اينجاام اومدينا...
شادياتون جبران کنم...
نمایش نسخه قابل چاپ
پسره با دختری ک عاشق بود ازدواج میکنه
شب اول عروسی پسره دختره رو بغل میکنه میبره روتخت...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کثاااااافطا لامپو خاموش کردن ندیدم چیکار میکنن...
عذرخواهى ميکنم, تا اينجاام اومدينا...
شادياتون جبران کنم...
متقلب الرابعنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تخــــــم میلاد که یادت نیست پستا که پاک نشده مثل اون شب برگرد بخون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورین اورین (sm70)
امتحان دیروز 5تا تست تقلب کردم 2تاش اشتباه درومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خراب روسریشم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه قرصیه و خاصیتش چیه؟
دوبله (sm98)نقل قول:
یحتمل شیافِ نه قرص... برای سهولت در استعمال به این شمایل درومده (sm155)نقل قول:
اونی که داره غذا میده به اون جوجه میگه : بخور ، واسه اون هیکل استخونیت بمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکی جوجه میگه: ما بچه ی اون یکی زن بابا هستیم؟