نظرش رو گفته و اصلا مهم نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرش رو گفته و اصلا مهم نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مهدوی کَنی یاد گرفتم حال میکنی (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی زمانی کاراشو خیلی گوش می دادم و فنش بودم و حتی تو بیپ تونز البومشو پیش خرید کردم و برام ی پوستر با امضاش فرستادن با پست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند وقته احساس میکنم که دیگه خودش رو از بقیه خیلی جدا کرده و جدا میدونه ، واسه خاطر همین هم هست که اکثر موزیسین ها یه جوری به اصطلاح بهش تیکه میندازننقل قول:
این و حامی خودشونو تافته جدا بافته می دونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری شدن البته ، نیما مسیحا ، مانی رهنما ، تا حدودی چاوشی و چندتای دیگه هستن که اینجورین و البته تافته ی جدا بافته بودن بهشون میادنقل قول:
امروز استادمون یه جمله تامل برانگیز گفت:
سر کار تو فکر سکسیم
سر س ک س تو فکر کار
با جانی دپ میام و تلخی مرده مرده
شاید بفهمی عشقت چی به سرم آورده ... (sm50)
(sm50)