تو فعلا برو یکم خایه مالی امیر رو بکن (sm2) فضولی نکن تو کار مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو فعلا برو یکم خایه مالی امیر رو بکن (sm2) فضولی نکن تو کار مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوری نشه که طوری کنمت که شبیه طوری بشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کجا خایه مالی کردم (sm70) .... هر کاری داشته باشم برام انجام میده بی منت این همه داره زحمت میکشه احترامشو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم دوست داشتنیه (sm51) توام برو بده (sm2)
این شعرو اول داده بود لهراسبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساطیر داخلی شعرو در حد ساختن ملودی نمیدونستن
(sm173)(sm2)نقل قول:
رابطه تهش جداییه... (sm172)(sm50)
سالی که رفت سال غم و درد و آه بود
سالی که روزهای سپیدش سیاه بود
عشقی کبود، سهم دل غصهدار من
عشق کسی که اول ره نیمه راه بود
(sm50)
گفتی: که " بگذریم" گذشتم ... چه شد بگو؟! ...
این سالها تقاص کدامین گناه بود
گفتی: " ببین به چشم من این عشق تازه را"
دریافتم که عشق، فقط اشتباه بود
(sm172)
اردیجهنم تو دلم را شکستهاست
آن روزها چقدر دلم سر به راه بود
امسالِ من شبیه سه سال گذشته است
سالی که رفت سال غم و درد و آه بود
(sm172)
(sm50)