حتما باز فخر فروختی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما باز فخر فروختی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من به هرکسی رسیدم تاحالا بلندم کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا جایی که الان رو خودم برچسب زدم قبل مصرف تکان دهید (sm50)
خودمم حدس میزدم محسن کلاسش به وینستون نمیخوره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز رو خیلی دوست دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه پیف پافی ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرزاد فرزین در ایلام روی صحنه نرفت(sm2)
فرزاد فرزین که بلیط کنسرت خود را در ایلام فروخته بود به همراه گروهش روی صحنه حاضر نشد و تلفن خود را از دسترس خارج کرد
دفتر فرهنگ و ارشاد اسلامی " ایلام " شدیدا به دنبال مجازات فرزاد فرزین می باشد ...
وینستون که مال بچه خر پولاست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصه ی زیر زمین (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن بلده وسط هارد راک یه جا برای رپ یاس پیدا کنه (sm2)
از محسن هیچی بعید نی ، البته خودم میدونم دارم شر میگم
ولی شرش شیرینه (sm19)
بابا بچه پولدار وینستون چس دود کنه بالا شهری معتاد بد بخت پولدار (sm120)نقل قول:
نه شیر کم چرب دامداران (sm50)نقل قول: