دارم سعی میکنم بگیرم نمیاد تو دستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم سعی میکنم بگیرم نمیاد تو دستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسفردا ماه رمضونِ (sm81)
(sm27)
فردا تازه باید برم جواب بگیرم، بعد ببینم چمه. (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134) شاید دوباره برگشتم به روزای اوج (sm50)(sm70):
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت نگیری خوش میگذره! (sm184)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی! (sm127)
من خیلی وقتا ساکتم سردم
وقتی که میرم تو خودم شاید
پاییز سال بعد برگردم (sm50)
تو دائم از آینده می پرسی
من حال فردامم نمی دونم (sm27)
نشست خبری رو.حانی در اثر گود برداری غیراصولی
پیرزنه با عروسش میره مجلس ختم خونه رو اشتباهی میرن صاحب خونه میگیره جفتشون میکــ*نه وقتی میان بیرون پیرزنه به عروسش میگه من تو رو نمیدونم اما من تا چهلمش میام ! خدابیامرزا چه رسم خوبی دارن
(sm172)(sm172)(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امار تاپیک شادی
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 14 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
آمار تاپیک با جنبه ها
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 5 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا بعده این همه مدت آپ نشدن تاپیک یه عده هنوز میرن اونجا چطور متوجه نیستن جای تاپیک عوض شده (sm172)
والا یه جور برنامه ریزی میکنن که بعده اتمام سریال دو هفته وقت داری بچه بکاری تا با شروع سریال بدنیا بیاد (sm2)نقل قول:
اعتراف کن از قصد جوله نبرده بودی ، اگه از قصد نبوده باید قبلا وقتی کسی خونه بوده باید حوله جا میزاشتی ، نه بگو شده جا بزاری وقتی کسی خونه بوده؟ (sm70)
امشب میام بگو ، یادداشت کن یادت نرهنقل قول:
نقل قول:
تی بلا می سر که میدونی چیه؟ یه چی تو همون مایه ها (sm2) (sm127)
ما بیشتر تر رفیق (sm127)
نقل قول:
و وای به حال آنانی که اینها را دیدند و به گمراهیشان ادامه دادند.
دهنت سرویس اینا رو همه رو سیو کرده داری؟نقل قول:
یادش بخیرا روز اول اومده بودی 100 صفحه جک از سر صبح تا بوق سگ گذاشتی 81 درصدشم تکراری بود (sm2)
دهنمونو صاف کردی (sm2)(sm127)
غزلی از مجموعه ی "انقراض پلنگ ایرانی با افزایش بی رویه ی تعداد گوسفندان":
بدون ساک، بدون بلیط در ترنم
نشسته غربت تاریخ بر خطوط تنم
«قبای ژنده ی خود را کجا بیاویزم؟!»
به گریه ی پسرم یا به دست های زنم
چقدر بوسه که پشت لبان دوخته است
چقدر بغض که در حال منفجر شدنم
که عاشقانه ترین شعر روزگار تویی!
که گریه دارترین مرد این قبیله منم!
منی که قفل شده دست هام در زنجیر
چگونه دست به تصمیم بهتری بزنم؟!
هزار راز نگفته ست در میان سرم
هزار ردّ کبودی نشسته بر بدنم
مرا به نور ِ پس ِ ابرها امید نده!
که از سیاهی پایان قصّه مطمئنم
که سایه ها ته کوچه چنان مرا بُکُشند
نه قبر می ماند! نه جنازه! نه کفنم!
نه می شود که در این اضطراب سر بُکُنم
نه می شود که از این خاک و آب، دل بِکَنم
که گریه می کنمت مثل بچّه های طلاق
که فکر می کنمت... تلخ می شود دهنم!
نه شوق رفتن و نه انتظار برگشتن
خرابه ای ست به جا از غرورم و وطنم
سید مهدی موسوی
میگم حالا که ماه تولد انقد براتون مهمه بهتر نیست 9 ماه قبلشو هم حساب کنید؟ بالاخره استارت کار اونجا خورده دیگه اون ماهم باید حساب بشه
زوووود باش بکککککن الان اذان صبح میشه!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
برنامه شب جمعه همين هفته سراسر ايران
به نام آنکه یادش، تکان دهنده دل سنگ من است!!!...(sm127)(sm50)
تو خونه ما ترفند من امروز میخوام بدون سحری روزه بگیرم جواب نمیده ، همشون میدونن میخوای بپیچونی
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چایی رو که دیگه همه میشناسن مهربون و صبور و دلسوز، شما به چایی ام کم محلی کنی سرد میشه.
من خیلی وقته اونجا نرفتم .. چطوری داره منو نشان میده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا لینک تاپیکو گذاشته بود شاید روش کلیک کردی واسه همون ، در غیر اینصورت با مدیریت تماس بگیریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درصد عظیمی از شما ها از فردا برای نهار باید غذای سحری بخورید.
ماه رمضون تو این فصل ینی از 9 شب تا 4 صبح باید بخوری بکنی بخوابی بخوری
یکی از قابلیت های سیبیل واس پسرا اینه سر جلسه امتحان باهاش بازی میکنن حوصلشون سر نره
روسیه منی تو ، بیا به بهونه والیبال بکنمت
مهمان ویژه برنامه ماه عسل (احسان علیخانی) پنجم ماه رمضان
.
.
.
.
.
.
.
.
فاطما گل
میگن..
یعقوب ﺍﺯﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﻴﺪه:
ﺁﻳﺎﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ ﻳﻮﺳﻔﻢ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭼﺎﻩ ﺁﺏ
ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻴﺪ ﭼﻴﺰی ﻫﻢ ﮔﻔﺖ؟؟؟
ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺁﺭی..
- چه گفت ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
- ﮔﻔﺖ : .... شِلِپ!!!
یارو با کراوات و عينک دودي عکس ميگيره میاره به زنش نشون میده و ميگه: رباب جان، این آقا خوشگله رو میشناسی؟ زنه ميگه : بذار ببینم... چقدر شبیه احمدآقاست یارو ميگه: نه خوب دقت کن، این همون آقاییه که خيلي دوستت داره! زنه ميگه: پس یا اکبر آقاس یا پسرعموم حسن آقاست! یارو ميگه: نه خره، درست دقت کن. این آقا خیلی تورو بغل میکنه! زنه ميگه: ااااها... دیگه صددرصد مطمئنم که یا اسمال آقاست یا ابرام آقاست یا جوادآقاست یا اصغرآقاست یا علی آقاست یا عباس آقاست یا حسین آقاست!یارو میزنه زیر گریه و میگه: بابا، این آقا سالار این خونه است و هر روز تو رو نوازش می کنه! زنه میگه: کُشتی تو منو، خوب زودتر میگفتی که صاحبخونمون ممد آقاست...!
آقا توو ایران..
شما برو دره هرخونه ای که میخوای رو بزن
بعد که پرسیدن کیه؟!!!!
بگو: منم!!!!
.
به احتمال 90 درصد در رو باز میکنن!!!!
.
اگه هم احیانا باز نکردن و دوباره پرسیدن کیه؟!!!؟؟
بگو:
منم بابا، منم...
اين دفعه ديگه حتماً باز میکنن......!!
ماشین؟ میخرم
طلا؟ میخرمسفر خارجی؟ میبرموسایل دکوری؟ تو فقط برو انتخاب کن
لوازم آشبز خونه؟ بهترین مارک
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این حرفای مردیه ک هنوز آبش نیومده...
سخت ترین سوال امتحانات سال 1400:
نام پنج نفر از مسئولین کشور که بین سال های ۸۴ تا ۹۲ موفق به اختــ.لاس نشده اند را نام ببرید ؟)...
میگم این وایبر و لاین و واتس اپ و تلگرامم واسه عقده ای ها خوب شدا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کیــ.ری کیــ.ری مدیر شدن
از فوأئد روزه میتوان به پایین آمدن آستانه تحمل, عصبی شدن و کم شدن میزان کارآمدی اشاره کرد
ایسلند, شمالی ترین نقطه ی جهان
اذان مغرب00:53
اذان صبح01:32
یعنی کسانی که روزه میگیرن فقط ٣٩دقیقه از ٢۴ساعتو میتونن بخورن.
جالب اینجاست١۵٠٠ نفر هم مسلمون داره!!!
احتمالا برای مسلمون موندن در ایسلند فکر نشده بوده.
میگن علما و فقهای فهیم فتوا دادن کسانیکه در ایسلند هستند به ساعت شرعی کشور خودشون روزه بگیرن و نماز ادا کنن ، ینی کنتور نداره هر جور دلشون میخواد فتوا صادر میکنن (sm2)
يه بار بچه بودم دلم بستنى قيفى ميخواست
گريه کردم نشستم وسط خيابون
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ننم مثل ديويد بکهام سانترم کرد تو جوب :|
ديگه آدم شدم :|
این رفیقمون میگه:
کمد اگه قرار بود مرتب باشه که براش در نمیذاشتن!!!...
شما سه هزار میلیارد اختــ.لاس کنی بری کانادا،
باز لذتش به پای دزدین یه کتلت از پای گاز نمیرسه!!!...
تازگیا یه آزمایش به آزمایشای قبل از ازدواج اضافه شده
...
.
.
دخترو میندازن تو آب اگه رفت زیر آب طبیعیه اگه اومد بالا همش پروتزه
ناگهان دلت میگیرد
از فاصله بین آنچه میخواستی
و آنچه که هستی ...
ژوان هریس
انســــــــــان
هر چه پاکـ تر
غمــگینـــ ــتر