در این مسیر دوست دارم از خانوادم و دوستام تشکر کنم که همیشه کنارم بودن (sm189)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در این مسیر دوست دارم از خانوادم و دوستام تشکر کنم که همیشه کنارم بودن (sm189)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلاح کاندید د بست شده اما تو تیم منتخب نیست . بهترین دربازه بان سال تو تیم منتخب نیست (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم انتخاب هوادارا بوده یا منظورش پرز؟(sm120)
(sm2)دخیا هم جزو گزینه ها نبود چطو شد
دنی الوز (sm2)
هیچکدوم ... ابراموویچ (sm2)نقل قول:
(sm2)خوشگلترین فوتبالیست زن رو نمیگن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
انتخاب اونو سپردن به هوادارای ایرانی (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و در نهایت موردیج (sm120)
پرز شخصیه که هیچوقت نمیذاره اسم هیچ بازیکنی از باشگاه بالاتر بره طرفدارای رئال باید خوشحال باشن همچین مدیری دارننقل قول:
(sm120)بخاطر بازیکنی که خودش خریده باشه مربی رو پرت میکنه بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بازیکنی که دیگری خریده عالی هم باشه فرت
روبن و اشنایدر رو انداخت بیرون سال بعدش این دو تا فینال رو برگذار کردن (sm120)
(sm120)رونالدو چون 99 درصد کار انتقالش رو کالدرون انجام داده بود بیخود بود
ولی بیل چون کار خودشه اگه کل سال بیمارستان هم باشه بخاطرش باید انچلوتی اخراج بشه
با زیدان برخورد بشه و در خروجی بهش نشون داده بشه
ایتم بچه ها تو نود چقدر خوب بود (sm19)(sm2)
اونو ولش از کی لیورپولی شدی (sm120)نقل قول:
(sm120)من از کودکی طرفدار تیمهای بازنده بودم لیورپول و اینتر(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)این وسط فقط رئال زخم هامو اروم میکرد (sm70)
(sm70)هر فصل میگفتم این فصل اینتر قهرمان میشه آخر نمیشد
که قضیه کالچوپولی پیش اومد و جامها به اینتر رسید(sm2)
(sm120)نقل قول:
(sm19)رعنا منصور
اصن یادم رفته البوم ریورساید بگوشم
باس شب شه راکه نا سلامتی (sm120)
تنهایی ام را شهر دارد می فشارد . مردی که جز تنهایی اش چیزی ندارد ..
این آینه که نیست، یک عکس قشنگ است! من مرده ام... و پاسخ آ یینه سنگ است (sm50)
سیب زمینی و گوجه فرنگی در میادین میوه و تره بار کمیاب شد
مدیر عامل سازمان میادین و میوه تره بار شهرداری تهران:
از ابتدای مهر شاهد کاهش قابل توجه عرضه سیب زمینی و گوجه فرنگی از سوی تامین کنندگان و تولیدکنندگان و در نتیجه کمبود در برخی از میادین و بازارهای میوه و تره بار بودیم.
غرفه داران به دلیل گرانی این محصولات را عرضه نمیکنند.
سازمان مدیریت میادین آمادگی کامل دارد تا نسبت به عرضه مستقیم این دو محصول در ۲۴۱ میدان و بازار میوه و تره بار اقدام کند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
پست آخر موزن 20 تا کامنت اومده .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روزه غذای من تقریبا همینه .. ;l
تتلو رد داده .. :l
(sm50)قحطی در راه نیست بازیه همش
تو در مسافت بارانی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از اطلاع رسانی امیر عزیز
حال نداشتم بکشم بیرون حال ندارم پا شم از روش آبم اومد 5 دیقه ای دیگه ام نمیخوام باشم پهلوش (sm50)
(sm2)
رب 1 کیلویی که 5 تومن بود شده 18 بسم الله (sm138)
نگاه من به سرانجام است؟ (sm50)
بد است مرد حسابی (sm50)
حتّی تو هم می ترسی از من نازنینم حتّی نمی خواهم تو را دیگر ببینم!
در یک اتاق لعنتی باید بمیرم در زیر مردی خط خطی باید بمیرم (sm50)
ریدم تو جایزه پوشکاش و د بست(sm2)نقل قول:
شیرم توش(sm2)نقل قول:
US Dollar 17000
امشب سخرانی شروع شه دلار به ۲۰ میرسه
اینو میگی چن تا خمیر دندون و شامپو گرفتم از دیجی کالا شد 140 هزار تومن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]