بابا دلار گرونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حالی میده بگیم نرسیده پو بهش ندن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا دلار گرونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حالی میده بگیم نرسیده پو بهش ندن (sm2)
Aliexpress.comنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمتاش محشره فقط باید بگردی شکارکنی(sm14)
من ازینا میخرم (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلار 3200 میشه منم پرداخت نمیکنم واسط پرداخت میکنه تو خرید و مشکل و برگشت کالا خیالت راحتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا رم 5 دلار میشه 16 نومن
(sm70)مدارک دارن خخخ نمیتونی که الکی بگی
چیز میز هم داره ولی نمیتونی سفارش بدی کیونت میزارن تو ایران(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوشاک رو ببینین چقدر شیک و باحالن (sm25)
واسطش کدوم یکی بود ؟
easytrading.ir
خواستین بگین سفارش کنم (sm128)
من یه کیف واسه گلکسی اس میخوامنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]