پیمان آهنگ تقدیر ساز بانجو نیست؟(sm88)
با چی میکس شده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمان آهنگ تقدیر ساز بانجو نیست؟(sm88)
با چی میکس شده؟
ممنونم علیرضا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صوتی همون 3 تا رو با کیفیت بالا داری بزار چون کیفیت پایین دارم
موسیقی یونانی خووبه دوسش دارم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حمید جان مشکل داره باز نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق روزهای خوب رفیق خوب روز ها(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیق کی آلبوم شادمهر میاد
آقایون آلبوم یا ترک بعدی دقیقا چه تاریخی میاد
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال زیاد رفت 2017نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا قرار بود بعد از ماه محرم پخشش کنن (sm102)
یونانی هر چی از قدیم دارم 192 هست و اندکی هم 128(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Despina Vandi و Thanos Petrelis دارم کم کم ارشیو 320 کامل میکنم
فعلا "بی تو" رو میتونم 320 تقدیم کنم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]